OUTFIT Pink Velvet

25 november 2016

DSC01909

Ik ben nooit zo van de trends. Ik ben niet altijd het type voor de dingen die in zijn. Misschien voel ik me soms te oud, misschien vind ik het gewoon lelijk. Maar de lichtroze trend van dit najaar heb ik flink omarmd en toen ik deze velvet trui tegenkwam, had ik 2 trends in 1 klap 🙂

Het licht viel afgelopen zaterdag ZO mooi door de luxaflex heen!

Maar erna sleepte ik de camera (en de bf) mee naar buiten voor outfitfoto’s! Het waaide zo hard afgelopen weekend dus er waren niet veel foto’s waar mijn haar normaal zit… haha!

pink velvet sweater

pink velvet sweater

DSC01975

DSC01981

Trui: H&M maat L • Choker: Claire’s • Invisibobble • Rokje: H&M maat L • Biker boots: Primark maat 41

De pink velvet trui is behalve zacht ook heerlijk warm. Hij is een tikkie oversized maar dat maakt hem nog fijner! De boots zijn enorme blarentrekkers 😉 maar ik heb hoop dat dat nog eruit gaat! Ideale laarzen zonder hak, met een stoer tintje. Over het rokje voeg ik verder niks toe.. daar kan je me in uittekenen! Een favoriet item in mijn kledingkast.

Heb jij al een velvet item in je kast hangen? Fijn weekend! <3 

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...