pink velvet sweater

OUTFIT Pink Velvet

DSC01909

Ik ben nooit zo van de trends. Ik ben niet altijd het type voor de dingen die in zijn. Misschien voel ik me soms te oud, misschien vind ik het gewoon lelijk. Maar de lichtroze trend van dit najaar heb ik flink omarmd en toen ik deze velvet trui tegenkwam, had ik 2 trends in 1 klap πŸ™‚

Het licht viel afgelopen zaterdag ZO mooi door de luxaflex heen!

Maar erna sleepte ik de camera (en de bf) mee naar buiten voor outfitfoto’s! Het waaide zo hard afgelopen weekend dus er waren niet veel foto’s waar mijn haar normaal zit… haha!

pink velvet sweater

pink velvet sweater

DSC01975

DSC01981

Trui: H&M maat L β€’ Choker: Claire’s β€’ Invisibobble β€’ Rokje: H&M maat L β€’ Biker boots: Primark maat 41

De pink velvet trui is behalve zacht ook heerlijk warm. Hij is een tikkie oversized maar dat maakt hem nog fijner! De boots zijn enorme blarentrekkers πŸ˜‰ maar ik heb hoop dat dat nog eruit gaat! Ideale laarzen zonder hak, met een stoer tintje. Over het rokje voeg ik verder niks toe.. daar kan je me in uittekenen! Een favoriet item in mijn kledingkast.

Heb jij al een velvet item in je kast hangen? Fijn weekend! <3Β 

9 Comments

  1. Wat een mooi kleurtje! Ik ben ook absoluut niet van de trends, ik koop gewoon wat ik mooi vind en niet omdat het “in” is. πŸ™‚ Mooie foto met het licht door de luxaflex!

  2. Super leuk en staat je heel goed die kleur! Ik ben ook echt fan van de velvet-look, moet alleen nog het goede item vinden haha. Ik ben normaal ook niet zo van de trends, maar af en toe komt er iets voorbij wat ik wel echt leuk vind. Fijn weekend! xx

  3. Hele leuke top, ben zelf ook erg fan van de velvet items!
    Heb je deze top bij h&m in Nederland gekocht? Kan hem namelijk nergens vinden op de site πŸ™

    1. Nee, ik heb hem in de winkel gekocht! Offline πŸ™‚ in Rotterdam hangt ie in ieder geval in meerdere filialen.. succes met je zoektocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *