Winter-wishlist: platte schoenen

Ik heb maar 2 voeten. Maar ik wil wel 100 paar schoenen! Ik loop het laatste jaar voornamelijk op sneakers omdat ik sinds maart een blessure heb aan mijn linkervoet. Nu ben ik voor de winter wel weer toe aan wat vrouwelijkere patta’s jeweetzelf, dus ik ging op zoek naar andere platte schoenen.

Lage platte schoenen

Ik was sowieso nooit echt een hakkenloper; ja vroegah, toen je tante Marg nog jong was en ze naar de kroeg ging. Maar dan nog deed ik ze halfdronken uit omdat het halverwege de avond niet te doen was. Niet aan mij besteed, die extra centimeters.

plat

Deze eerste Timberland look-a-likes zijn eigenlijk van Tom Tailor. Ik vond Tom Tailor nooit echt een cool merk, maar deze schoenen veranderen mijn mening wel een beetje. Ik vind ze eigenlijk heel stoer! Ik spotte ze op Otto.

De lak brogues fascineren me enorm! Ben heel benieuwd of ze me staan, je hebt toch een paar centimetertjes erbij in de hoogte, en ze zijn een soort van gentleman-chic. Ik houd er wel van. Ooit paste ik een paar bij Primark, maar die waren zo hard als karton. Deze komen bij Sacha vandaan.

Ik hoop dat mijn voet deze kleine hak van H&M aan kan. Ik vind deze enkellaars best wel chic!

Hoge laarzen

laars

Deze zijn allemaal (een tikkie) hoger en ze lijken me heerlijk om mijn eeuwige kouwkleumbenen warm te houden. Deze Toms Laurel booties zijn net even wat anders dan de andere nette beige laarsjes die ik hierboven noemde, maar net zo leuk!

De bruine knielaarzen zien eruit alsof ze heel warm zijn, vind je ook niet? De fringes maken hem wat speelser en dat mag wel van mij. Ze zijn van het merk Unisa en ik spotte ze op Wehkamp. Ze zijn wel vrij prijzig… dus dit is het onrealistische item op mijn wishlist 😉

En als laatste: de trend van dit najaar, de over-the-knee laars. Ik vind deze trend helemaal! Ik vind deze kleur heel fancy en het is ook heel fijn dat deze laars plat is, en geen enorme hak heeft. Hij staat ook al op mijn verlanglijstje! Deze hoge laars vond ik ook op Otto.

Wat vind jij de fijnste winterschoen?

1

6 Comments

  1. Ik houd zelf ook zo van sneakers, zit lekker en maakt elke outfit lekker stoer. De platte hoge laarzen zijn niet zo mijn ding maar kunnen bij een ander zeker mooi staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *