Een extra blog speciaal om dit onder de aandacht te brengen: want vandaag is de laatste dag dat je mee kan doen met deze gave actie. Ik heb natuurlijk al mijn inzending ingestuurd en zit nu elke avond blaren op m’n duimen te draaien omdat ik hoop dat ik win 😀 Ik gun jullie dit natuurlijk ook, je kan nota bene € 5000 aan woonitems winnen als je jouw moodboard instuurt. Hoe doe je dit?

  1. Download op je telefoon de www.wehkamp.nl app.
  2. Je ziet gelijk de banner van deze actie. Klik erop!
  3. Je komt in het beginscherm waar je jouw moodboard kunt maken.
  4. Je upload een foto van je interieur, 1 maar, dus kies een mooie uit 😀
  5. En vervolgens kan je gaan ‘shoppen’. Je gaat naar de woonsectie in de app en klikt bij elk product wat je wel zou willen winnen, op het roze ‘huis’ icoontje met het plusje erin. Zo gooi je hem dus als het ware op je moodboard.
  6. Als je de € 5000 bereikt hebt (geloof me, je bent wel even bezig :D) kan je je moodboard insturen.

Je kan meedoen tot en met morgenavond (3 oktober 23.59) en de winnaar ontvangt 11 oktober een bericht. ZO spannend! Ik heb altijd wel wat te wensen, dus die € 5000 was voor mij niet zo moeilijk. Ik had het afgelopen week al gedaan en zag nu dat er dingen afgeprijsd waren, dus toen was het bedrag wat er in mijn moodboard stond opeens verlaagd maar ik kon helaas niet meer dingen bijvoegen. Maar goed, ik vind het hoe dan ook fantastisch om te dromen over een nieuwe inrichting, of ik nou win of niet 🙂

Ga jij mee doen?

Dit bericht bevat affiliate links.
Fotobron: www.wehkamp.nl