OUTFIT 102 Dalmatians (buit kledingruilfeestje)

Ik  ben nummer 102, thank you very much. Cruella heeft NIKS op mij.

Goed. Ik begon effe iets te enthousiast. Afgelopen vrijdag had ik een supertof kledingruilfeestje met mijn buurvrouwen. Ik zag er tegenop, had er geen zin in en wist niet wat ik moest verwachten. Maar het was superleuk, hartstikke gezellig en ik scoorde nog leuke items ook. Ik kan niet wachten op het volgende feestje!

DSC00588

Iedereen had zijn ongewenste kleding meegenomen en alles werd gesorteerd. Daarna mochten we in ronde 1 gaan passen! Als allereerst viel mijn oog op dit jurkje. Ik paste hem, paradeerde naar de spiegel en oogste onderweg complimenten van de buufjes. “I need this in my life,” grapte ik, “O wee als jullie hem van me afpakken!” Er waren echter meer enthousiastelingen maar met een scherp oog hield ik het jurkje in de gaten. Mine, mine mine, echode als een mantra in m’n hoofd.

DSC00611

Toen iedereen in ronde 1 uitgepast was, kwam de selectie. Dingen die niemand wilden, verdwenen in vuilniszakken voor de kringloop en de ander dingen werden je of toegewezen, of wanneer er meer gegadigden waren: in de vechtmand. Hier kom ik later op terug! Er waren 4 gegadigden voor dit jurkje dus met pijn in mijn hart zag ik hem verdwijnen in de wasmand die dienst deed als vechtmand.

DSC00593

DSC00565

In de volgende ronde kwam ik dit enorm leuke vest van Costes tegen. Het is een XS en daar snap ik niks van. Zo zie je maar dat maten niks zeggen! Hij zit heerlijk en er zitten niet eens knoopjes of iets dergelijks aan, dus hij hoeft niet eens dicht 🙂 Maar helaas waren hier ook meer gegadigden voor en verdween hij ook in de vechtmand. Grr.

Verder scoorde ik een lichtroze boho bloesje, een gestreept topje en een gloedjenieuwe badjas. Ha, winst! Maar toen moest de vechtmand nog uitgezocht worden..

DSC00623

Alle items in de vechtmand worden opgevouwen en neergelegd in een vierkant, als stippen op een Twister bord. Iedereen gaat rond de kledingstukken staan, er wordt afgeteld en binnen 3 seconden moet je je voet zetten op het item wat je het liefst wil. Ik scoorde gelijk het jurkje, woohooo! In ronde 2 werd ook het vest van mij en toen was ik een tevreden mens. Ik vond dit zo ontzettend leuk! Kledingruilfeestjes for the win!

En ja, zaterdag moest alles gelijk op de foto voor deze post. Duh!

Jurkje: H&M
Vest: Costes 

Riempje: Primark
Schoenen: Primark
Panty: Hema

20 Comments

 1. Wat een ontzettend leuke outfit. En nog oneindig te combineren ook.
  Wat een gaaf idee, een kledingruilfeestje. Moet ik ook maar eens organiseren.

  (Waren er veel bloedneuzen en tanden door de lip na de vechtronde?)

  1. Nee, het ging uiterst beschaafd. Wel enkele teleurgestelde gezichten die zich groot hielden. Maar part of the game!

   En bedankt tut 🙂

 2. Wat een leuk idee! Ik heb ook kleding uitgezocht en een deel kan weg. Twijfel nog tussen marktplaats, een kraam huren en de shop my closet eind november. Zo’n ruilfeest kan ook erg handig zijn. Maar dan moet je natuurlijk wel een aantal dames vinden die willen ruilen en die ongeveer in het zelfde matenbereik zitten.
  Die outfit is wel erg leuk zo, ook dat riempje om dat vest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *