XS REVIEW: May Beauty The Incredible Face Gel

17 oktober 2016

Dat ik niet de meest makkelijke huid heb, moge duidelijk zijn. As we speak zit ik weer met een gedrocht van een herstellende puist op m’n kin, uitslag rond m’n ogen en rode plekken galore. Hoe het komt? Wist ik het maar. Maar het heeft vast iets met hormonen te maken.

Dat ik altijd op zoek ben naar nieuwe producten die mijn huid kunnen verbeteren, is dan ook geen nieuws.  Van May Beauty kreeg ik de vraag om hun Incredible Face Gel te testen. Ik was altijd al erg nieuwsgierig naar het befaamde zwarte masker van deze webshop vanwege de goede reviews overal. Dus dit product moest ook wel goed zijn, dacht ik. Dus ik zei ja en kreeg een leuk setje thuisgestuurd! Onderaan het artikel vind je ook een kortingscode voor dit product.

Sinds ik gestopt ben met de pil, heb ik vrij veel last van puistjes en mee-eters, vooral op mijn kin. Soms is het een paar dagen rustig, soms explodeert de boel, zoals nu. Ik was erg benieuwd wat deze May Beauty face gel me zou brengen.

face gel

Elke verpakking bevat 1 behandeling. Hier ben ik om te beginnen al fan van! Het is zeer hygiënisch en je weet dat je niet te veel of te weinig gebruikt.

Ik ging de face gel aanbrengen met een kwast. Ik had het al eens uitgetest met mijn handen, maar de dode huidcellen verdwenen ook van m’n handen en dat voelde erg raar aan. Ik wist in ieder geval wel gelijk dat het werkte 😉

DSC_0241

Ik draag hier geen make-up behalve een beetje lipgloss en wenkbrauwpotlood. De gel is heeeeeel lichtroze en ruikt nou ja, naar een face gel. Lekker klinisch luchtje. Ik hou daar altijd wel van.

DSC_0193

DSC_0240

Je ziet me lekker glimmen doordat de face gel op heel mijn gezicht zit. Ik glim niet altijd zo hoor!

Na het aanbrengen moet je de gel inmasseren zodat de dode huidcellen loskomen. Je kan het gelijk erna eraf wassen. Om mezelf niet helemaal onder te splashen, haalde ik de face gel weg met een vochtige handdoek.

DSC_0255

DSC_0257

Het is zo’n raar gevoel wanneer je je gezicht met deze gel hebt schoongemaakt. Het is echt heel glad, schoon en zacht. Je voelt gewoon dat er een laagje van je huid af is. Ik vind het echt een super fijn gevoel, het voelt heel schoon en niet trekkerig of droog. Uiteraard zijn de rode plekjes en de puistjes niet gelijk opgelost – dat doet geen enkel product – maar ik ben ervan overtuigd dat het bijdraagt aan een rustigere huid. Heerlijk!

DSC_0259

Kortingscode

Ik mag jullie van May Beauty ook een kortingscode geven voor dit product! Je ontvangt tijdelijk 30% korting als je via deze link naar de shop gaat. Misschien ga ik zelf ook nog wel een extra setje aanschaffen met mijn eigen kortingscode, is dat gek? Haha! Hoe dan ook: happy shopping 😉

Wat is jouw favo gezichtsreiniger?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...