Wow weet je dat de laatste leuke dingetjes stomme dingetjes in juli was? Dat is vrij gênant. Een serie starten is 1 ding, een serie volhouden is een tweede. Het is nooit te laat voor deel 4 dus here we go!

Leuk

Mijn nieuwe camera • Elke dag na het werk met m’n camera op pad gaan om #ootd foto’s te schieten • Dit zowel awkward als leuk vinden maar de leukheid overwint • Elke dag zo hard lachen op m’n werk • Herfst • Winterjassen dragen en kopen • Kaneelkaarsen • Koukleum Poes die altijd onder m’n kleedje wil liggen • De Acoustic Autumn playlist op Spotify • Toffe (non-blog gerelateerde) projecten waar ik energie van krijg •  Mijn lievelingsbroek die te groot wordt • Leuke houten klok van HEMA • 165 likes op een Instagramfoto, WOW! • Gezellige avondjes met vrienden • Mijn nichtje die Poes leuker vindt dan haar tante • Poes die -terwijl ik dit typ- naast me trappelt als een baby.

Stom

Mijn bh die te groot wordt (het enige nadeel van afvallen) • Fietsen met mist terwijl ik net gestijld haar heb • Nekpijn (maar wel een goede fysio) • Geen motivatie om te sporten • Immer jeukende hoofdhuid door psoriasis • Lotion hiertegen die niet vergoed wordt door de verzekering • Heel mijn (witte) auto onder de vogelpoep • Kattenharen galore!

Maar het zijn natuurlijk wel erge first world problems, kleinigheidjes en ze zijn altijd in de minderheid! Life’s good, as always 🙂

Waar werd jij blij van de laatste tijd? Fijn weekend!