“Het is nog niet helemaal af, er moeten nog dingen aan de muren, maar ja daar moet je tegenaan lopen he… Dat komt vanzelf.” Ik weet niet hoe vaak ik dit de afgelopen maanden heb gezegd en instemmende knikjes heb gekregen. Iedereen snapt dit probleem. Je wil niet allemaal hetzelfde IKEA schilderij aan de muur hangen. En je kent ook het fenomeen ‘als je er naar zoekt, zult ge niet vinden’. Dus we lieten het op z’n beloop, tot nu!

Via de blog van Ysanne leerde ik Desenio kennen. Ik liet het al snel aan mijn vriend zien en we waren beiden enthousiast over de stijl van deze Zweedse shop. Ik trok de stoute bloggerschoenen aan en stuurde Desenio een mailtje. Ik kreeg vrij snel een mailtje terug en ik mocht enkele posters uitkiezen. Hoe cool!  We hebben op 3 plekken in huis de muur kunnen opleuken met de toffe minimalistische posters.

Woonkamer

DSC00253

We vonden het best lastig om te kiezen. Er was zoveel! Maar ook een hoop dat niet bij ons pasten. Omdat we zo’n collage wilden maken, moesten het ook dingen zijn die goed bij elkaar pasten en daar hebben we wel 2 avonden over gedaan 😉

Er hangt niet per se een betekenis aan alles wat we hebben uitgekozen. Ik vond de pootjes vooral erg grappig en het “c’est la vie” motto pas ik altijd graag toe. “Het is nou eenmaal zo, niets aan te doen,” zeg ik vaak in rotsituaties waar je dus niks aan kan doen. That’s life, of c’est la vie.

posters

Het veertje hebben we nabesteld. Omdat alle posters bij elkaar kleiner waren dan ik me had voorgesteld (gebrek aan inzicht) (en het echt compleet uit het midden hing, maar dat mag je niet verder vertellen) was het linkerveertje een mooie aanvulling. Ondanks het minimalistische geeft het toch meer aankleding aan de kamer. Toevallig was mijn broer gisteren bij ons thuis en hij zei gelijk dat hij het gezelliger vond met dingen aan de muur. Woehoe, missie geslaagd!

Hal

We hebben een vrij smalle donkere hal die wat mij betreft nog wel sfeer kon gebruiken. Ik creeerde een bankje van 2 kistjes die we nog hadden en we bestelden ook 2 posters voor erboven. In de woonkamer hadden we witte lijsten gekozen, maar in de hal wilde ik graag eikenhouten fotolijstjes omdat we daar ook een onbehandelde deur hebben van de garderobekast. Matchy matchy.

DSC00225

DSC00232

Het is erg lastig om een goede foto te maken in een smal halletje! 

Keuken

De keuken had niet per se meer opleuking nodig, maar we waren allebei zo enthousiast over deze beef cuts poster dat we hem erbij deden voor de fun. Ik zag hem al helemaal hangen met deze toffe posterhanger. Ik had dit al zo lang op het oog!

desenio

DSC00199

We wonen hier nu een half jaar en het voelt steeds meer af. Natuurlijk zijn er altijd nog wel wat dingetjes die je erbij of anders wil, maar de muren waren mijn grootste wens. Weg met die grote witte vlakken, gezelligheid it is 🙂

Houd jij van posters aan de muur of ga je liever voor persoonlijke foto’s?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.