Vorige week hervond ik mijn liefde voor mijn rode skaterrokje die ik begin dit jaar al eens in een outfitpost verwerkte. Ik wilde jullie graag wat meer manieren laten zien hoe ik dit rokje combineer, zonder dat ik heb geshopt voor nieuwe combinaties! Ja, shoppen in mijn eigen kast, dat heb ik wel gedaan 😉

Met een witte bloes

red-skirt-white-blouse

Mijn nieuwe lievelingsbloesje, zwarte enkellaarsjes en een edgy sieraad maakte ik deze outfit met the red skirt helemaal eigen. Een bloesje met een patroontje is niet per se een must, plain white kan net zo goed! Enne.. hoe cool is deze marble oorbel?!

Met grijs (en glitter!)

red-skirt-glitter

Ik ben niet per se pantyfan, maar wel van partypanty’s! Stippen zijn fantastisch. Opeens heb ik een stippen obsessie. Heb je wel eens he, van die fases. Ik ben naarstig op zoek naar een gestippelde rok, of gestippelde top of.. alles met stippen actually. Stippen galore!

Met denim

red-skirt-denim-blouse

Hoe vaak is deze denim bloes al niet goed geweest voor outfits.. en nu komt hij gewoon weer van pas. In een coole, quasi-nonchi look met de bandana en de pilotenbril. Ik weet niet, there’s something about this photo… streetstyle tot de max!

Met black lace

red-skirt-black-lace

Kant klinkt al vrij snel chic, terwijl ik deze outfit op deze manier best wel edgy vind. Een beetje rock-girl achtig, maar toch ook wel netjes. Ach, 1 duidelijke stijl heb ik toch nooit gehad. Daarom vind ik deze perfect bij mij passen haha! En hoewel ik hem vandaag voor het eerst draag, ga ik hem zeker vaker uit de kast halen.

Met oud-roze (ja echt)

pink-lace

Roze en rood vloekt, zeggen ze. Vind ik niet. Op sommige dagen kan het prima en ik vond dit een geschikte dag voor deze combinatie. Een beetje tuttig, dat was de stijl die we nog misten in deze post.

Ik hoop dat je het een leuke post vond! Welke red skirt outfit vind je het leukst?

Dit is mijn inzending voor de Zalando Style Icons // Creative Content Icon