Misschien denk je: o nee, alweer een nieuwe update? Maar ik heb wat in te halen! De challenge is al een tijdje geleden gestopt en hoewel ik wat later begonnen ben, loop ik echt enorm achter met posten van mijn outfits. Ik ben wel ‘trouw’ met foto’s maken (tussen aanhalingstekens, want het schiet er wel eens bij in) maar het delen.. o o o. Nou, hier gaan we weer! Ik hoop dat jullie het nog net zo leuk vinden als ik 🙂

Hier lees je deel 1
Hier lees je deel 2
Hier lees je deel 3

Ik eindigde de vorige keer op maandag. Ik startte gelijk goed en sloeg de dinsdag over! Ik had een verschrikkelijke dag op het werk, at frietjes met kip en moest ik ‘s avonds nog thuis werken om mijn foutjes goed te maken. Een dag om snel te vergeten! Maar woensdag maakte ik een tikkie beter door dan gelijk een toffe outfit uit de kast te trekken – al zeg ik het zelf.

7

Woensdag droeg ik een nieuw bloesje (shit, doei no-shopping challenge) op mijn lievelingsspijkerbroek. Dit jasje had ik al een jaar niet aan gehad. Ik voel me er altijd een beertje in. Maar dat paste wel bij deze outfit! (Jasje Junarose, bloesje Primark. jeans MS Mode en schoenen Primark.)

Donderdag droeg ik mijn nieuwe zwarte broek (oeps) en een leuk truitje, maar ik had het zo koud toen ik thuis kwam dat ik gelijk mijn meest prachtige trui aantrok. Verf- en bleekvlekken erin, maar alsnog fijn. Oud maar goud 🙂 (Trui Vero Moda, broek Primark.)

Vrijdag voelde ik me niet zo fit en gelijk toen ik thuiskwam verwisselde ik mijn broek voor mijn heerlijke joggingbroek. En ik lag om 9u in bed 🙂 (Joggingbroek Zeeman, shirtje H&M en bloes JC Penney.)

8

Knap he, hoe ik zaterdagen kan laten verdwijnen? Dus we gaan lief verder op zondag. Deze outfit was van een shoot die ik eerder deed die week, maar ik droeg hem precies hetzelfde op de verjaardag van mijn broer op zondag. (Alles: Primark, Horloge: My Jewellery.)

En wat moet je dan op maandag.. soms weet ik het niet. Dat is duidelijk te zien aan de outfit. Hoewel ik al meerdere keren opgaf over de kleur van dit shirtje, vind ik het model maar mwah. Over het algemeen ben ik niet happy met deze outfit. Maar ik droeg hem, dus ik deel hem. (Vestje en top Vero Moda, legging en rokje H&M, schoenen Adidas.)

Langzaamaan verdwijnt de blessure in mijn voet en kan ik weer voorzichtig mijn hakjes vaker uit de kast trekken. En degene die zei dat bruin en grijs niet matchen, heeft het mis! Ik vind dat het prima kan 🙂 I don’t do fashion rules. (Jurkje Forever21, jasje H&M, schoenen Primark.)

Tot de volgende keer!

Bij welke outfit van jezelf dacht jij achteraf “mwah”?