#40days40outfits day 14 t/m 19

Na mijn vorige tussenstand van deze challenge had ik weer zoveel leuke reacties op mijn outfits, dat een idee begon te broeien. Ik wilde hier mee doorgaan! Jullie weten vast wel waar ik het over heb: mijn nieuwe baby, daily-outfit.com. Maar besides that, ik moet natuurlijk wel deze challenge gewoon afronden! Na Porto heb ik geen nieuwe outfits meer geplaatst. Er is ook zoveel om over te bloggen ๐Ÿ™‚ Maar nu: dag 14 t/m 21!

5

Weer een sterk staaltje poseren hier hoor jongens.ย Dit was op maandag een hele chille outfit, waar ik ‘s avonds tijdens een bbq op ons dakterras nog een trui over aan deed. Verder prima voor de indian summer die we hadden!ย (Broek MS Mode, bloes JC Penneys, schoenen Adidas.)

Dinsdag sloeg ik over en woensdag was er 1 vol met slechte keuzes.ย Henceย de sokken. En achteraf gezien, deze hele outfit. Stom dat je dat pas ziet na zo’n foto. Maar oke.ย (Alles H&M.)

Donderdag ging ik weer iets beter gekleed in een casual outfit. Ik had deze top al in geen eeuwen aan gehad en voelde me weer helemaal hip erin.ย (Top ByZoe, broek MS Mode, sokken MS Mode.)

6

De trui die ik op vrijdag droeg heb ik al eeuwen. Nou ja, misschien 2 jaar. Maar hij blijft best mooi en hij is zo lekker warrum! Echt een lievelingsje. (Trui Vero Moda, broek MS Mode, schoenen doen we niet aan.)

Zaterdag ontdekte ik dit rokje weer, dit was dus die dag! Helemaal blij dat ik hem weer paste trok ik gelijk mijn lieve zebrabloesje erbij aan. En het stond nog leuk ook. Ha, 2 vliegen.ย (Rokje H&M, bloesje MS Mode, schoenen Adidas.)

Zondag sloeg ik over (joggingbroekendag) en maandag hulde ik me in een blauwe jeans die ik ook zeker een jaar niet had gedragen en een warm vest. FIJN! (Jeans H&M, vest Forever21, top MS Mode.)

Ondertussen is dit al 2 weken geleden en moet ik echt wel even bij gaan werken hier op de blog, dus volgende week komt part 4! En als je Daily Outfit regelmatig bezoekt, is dit niet eens meer spannend voor je. Maar de challenge moet afgemaakt worden! ๐Ÿ˜€

Wat is jouw lievelingstrui?

14 Comments

 1. Ik moet je nieuwe baby nog even uitgebreid keuren. Doe ik zo snel mogelijk.

  In the mean time – leuk dat jij ook overal Engelse termen doorheen gooit, ergeren mensen zich rot aan, love it – wil ik even zeggen dat ik die zwarte broek met geregen touwtjes echt helemaal leuk vind!

  x

 2. Haha, heerlijk die verschillende sokken! Outif 4,5 en 6 zijn geweldig! Binnenkort wil ik ook aan deze challenge beginnen. Eerst nog even flink mijn kledingkast opruimen.
  Liefs

 3. OH! Die trui met die streepjes en die met die bloemetjes vind ik erg leuk! En dat okergele vest is ook tof. Moet toch eens in een winkel gaan passen of die kleur me staat … Daily Outfit ga ik eens bekijken.

  1. LOL, ga ik naar Daily Outfit, zie ik alleen jouw gezicht, denk ik “huh?!” Dacht dat het een algemeen platform is, niet jouw eigen site hahaha. Leuk zo, die foto’s verdeeld over de dagen van de week. Ben benieuwd of je over een tijdje kunt ontdekken of je op een bepaalde dag voor een bepaald stijltje kiest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *