Zal je altijd zien. Stress je je de pan uit ‘s ochtends om op tijd te zijn, is de vlucht met 1,5 uur vertraagd. Balen! Momenteel zitten we buiten op een bankje mensen te kijken. En das genieten.

Het kleffe stel

Je kent ze wel. Ze zijn ook vaak op feestjes, in een restaurant of bij de bushalte. Dat awkward kleffe stel wat alleen maar zit/staat te tongen. Ik heb al zachtjes “get a room” gesist. Hij vreet net nog even haar onderlip op voordat ze opstaan – waarschijnlijk staan ze nu ergens in een toilet elkaar onheus te bejegenen.

De workaholic

Hij schreeuwt hard in zijn telefoon terwijl zijn vrouw met een lijdzaam gezicht op haar iPhone zit te tikken. Terwijl ze weer een potje Wordfeud verliest, regelt hij nog even dat zijn collega’s die splitsingsdocumenten lezen. Superbelangrijk natuurlijk, zeker op je vakantie. (Insert veelbetekenende stilte.)

Het unisex stel

Meestal vind je deze bijzondere stam alleen in de middelbare leeftijdscategorie. Maar ik spot in deze jungle net een stel van 20- met een camouflagebroek (SERIOUSLY) en een zwart shirt. Ik kon het niet laten om al een aantal keer een verbaasde blik op ze te werpen. Volgens mij had het meisje het door. Ze heeft de jongen gecommandeerd om een rode trui aan te trekken. Matcht lekker, camo met rood.

De ordinaire grondstewardress

Ze zaten tegenover ons, het groepje stewardessen met rookpauze. 1 voerde het hoogste woord, terwijl haar volgelingen hard lachten bij alles wat ze zei. En ze vertelde niet wat ze had gegeten gisteravond. Nee, ze deelde haar seksleven met haar collega’s en de rest van de toeristen hier op het terrasje. Inclusief defails van haar handboeienavontuur gisteravond (roze pluche, sleuteltjes kwijt), terwijl collega’s gorgel- en stikgeluiden maakten. Oh dirty girl! Je moeder is vast trots op je.

Houd jij ook zo van mensen kijken? Wat is jouw mooiste anekdote?