Selecteer een pagina

OUTFIT Plaid for fall

28 september 2016

DSC09462

Soms heb je niet meer nodig dan een paar foto’s om een outfit goed weer te geven toch? Omdat de herfst nu toch echt wel zijn intrede heeft gedaan – wel met een lekker zonnetje natuurlijk – is het eindelijk tijd voor deze outfitpost.

DSC09473

DSC09464

Ik draag hier mijn shaping jeans van MS Mode (mt 46), nog steeds mijn favoriete spijkerbroek! M’n lieve Adidasjes zijn ook van de partij en de pet komt van H&M. De top en duster/lange blouse zijn van H&M Divided. Ik draag een maat 44, de grootste maat. Hij gaat niet dicht maar staat ook erg leuk om de middel. Al zeg ik het zelf 😉

Wat is jouw lievelingsoutfit in de herfst?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...