OUTFIT Plaid for fall

DSC09462

Soms heb je niet meer nodig dan een paar foto’s om een outfit goed weer te geven toch? Omdat de herfst nu toch echt wel zijn intrede heeft gedaan – wel met een lekker zonnetje natuurlijk – is het eindelijk tijd voor deze outfitpost.

DSC09473

DSC09464

Ik draag hier mijn shaping jeans van MS Mode (mt 46), nog steeds mijn favoriete spijkerbroek! M’n lieve Adidasjes zijn ook van de partij en de pet komt van H&M. De top en duster/lange blouse zijn van H&M Divided. Ik draag een maat 44, de grootste maat. Hij gaat niet dicht maar staat ook erg leuk om de middel. Al zeg ik het zelf πŸ˜‰

Wat is jouw lievelingsoutfit in de herfst?

14 Comments

  1. Leuk! Ik draag zelf eigenlijk nooit van dit soort blouses, maar vind ze wel heel tof! Ik vind het heerlijk om in de herfst weer jurkjes en panty’s aan te kunnen en dan met een lekker vest als het echt wat kouder is πŸ˜€

  2. Leuke outfit! Ik heb een lange blouse in zwart-wit, van een redelijk transparante stof. Heb vorig jaar lang gezocht naar zo’n flanellen houthakker zoals jij hebt, maar niet gevonden πŸ™

  3. Goedemorgen ,
    Ik vind de outfit superleuk
    Maar ….. Ik zou als ik jou was een top dragen die je buikje iets verhuld zodat je ook wat langer lijkt
    Groetjes Betty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *