DSC09391

NederlandsEnglish

Ik voel me een gezegend vrouw nu deze heerlijke nazomer nog aanhoudt. Volop in de 20 graden in september, super toch? En ik ben ook blij dat ik deze jurk nog een tijdje kan dragen. Toen ik in contact kwam met Stunner Me vroegen ze mij om 1 van hun jurken onder de aandacht te brengen. Ik twijfelde enorm. De herfst kwam eraan in Nederland, ik sliep al weer een paar nachten in een pyjama #noshame en ik zag mezelf nog niet in een dip-hem jurk september in wandelen. Maar de weergoden are on my side en ik geniet nog volop van blote benen!

DSC09416

Woehoe, Marg in your face! Toen ik deze jurk ontving was ik aangenaam verrast over de lichte stof en hoe heerlijk soepel hij om m’n lichaam valt. Het is een maat XL, de begin maat van Stunner Me. Hij was mij een tikkie te groot, vandaar dat ik een riempje om mijn taille heen draag. Zo lijkt hij nauwsluitender aan de bovenkant en dat vind ik mooier. Anders zwabberde hij een beetje, en dan kwam de mooie dip-hem dress niet goed tot z’n recht.

DSC09353

Ik vind het een heerlijke fijne overdag-jurk. Een bruiloft, een etentje, een dagje strand: ik ben van mening dat hij overal gepast is. In de avonden kan je hem bijvoorbeeld oppimpen met accessoires, zoals ik hieronder deed met een bordeaux rode choker. Een felle statement ketting zal ook niet misstaan!

DSC09358

DSC09356

Stunner Me is een in Dubai gevestigd bedrijf, geleid door een New Yorkse die samenwerkt met een stel modegekken uit Budapest en Dubai. Ze hebben een prachtige missie:

We believe that most people do not fall into the current sizes available in stores and wanted to provide a curated set of quality products that would make you feel and look good everyday.Β 

DSC09418

De catalogus van Stunner Me staat boordevol adembenemende jurken, felgekleurde tankini’s en mooie vesten. Maar die jurken, echt… diepe zucht. Ga vooral eens kijken – ze verzenden snel, ik had mijn pakketje binnen een week, en dat is sneller dan H&M bezorgt πŸ˜‰

Fijn weekend lieve schatten, geniet van het weer!

I’m feeling so blessed lately with this Indian Summer in September! This weather is amazing, I’m so happy I can still wear this dress for a few weeks. When Stunner Me contacted me to feature one of their dresses, I was having some serious doubts. A dress, in our Dutch fall? I was wearing PJ’s and sweaters already! I couldn’t picture myself parading a dip-hem dress… but then this heatwave decided to turn up and I’m really enjoying my bare legs these days!

stunner me

Woohoo, Margo in your face! When I received this dress, I was so surprised about the light fabric and how the dress floats around my body. It’s a size 1X. It is a slight bit too big for me, that’s why I decided to wear a small belt around. It seems more fitting under the boobs and I love it that way πŸ˜€ Now you can really see the gorgeous effect this dress has.

DSC09353

DSC09391

It’s a perfect dress to wear to a wedding, a dinerparty, a day at the beach: I think it’s appropriate at multiple occasions. When the day turns into night, you can brighten the look with a bigΒ  burgundy choker, like on the picture below. I think a bright statement necklace will also be a great idea here (I’m thinking pink, what about you?!)

DSC09358

DSC09356

Stunner Me is a Dubai based company with a great mission:

We believe that most people do not fall into the current sizes available in stores and wanted to provide a curated set of quality products that would make you feel and look good everyday.

Stunner Me’s catalog is full of breathtaking dresses, bright tankini’s and cosy cardigans. But the dresses, really *sigh*.. SO gorgeous! Check it out, they deliver very quick – faster than H&M ever did πŸ™‚