Een tijdje geleden vertelde Josine mij over het 40days40outfits concept. We namen samen een video op waarin ze er alles over in vertelde en de kickoff was vorige week zondag!

Nou was ik het een klein beetje vergeten totdat Josine’s video online kwam afgelopen week. Toen Esther van Happilyeverafterx Ên Lesley van Mylittlehappiness vanaf die dag ook mee gingen doen, dacht ik: nu kan ik natuurlijk niet achterblijven! Vanaf zaterdag neem ik dus foto’s van mijn outfits en 1 keer in de zoveel tijd zal ik deze delen hier op de blog.

Wat is 40days40outfits?

In deze challenge mag je 40 dagen niet shoppen. 40 dagen niet shoppen! De mooie gedachte hierachter is consuminderen, en tegelijkertijd leer je opnieuw en opnieuw combineren. Combineren is nooit mijn sterkste punt geweest. Ik ben een held in outfits 100x aantrekken totdat ze me de neus uitkomen. Dus ik hoop dat het me gaat lukken zonder elke week dezelfde outfits te showen 😀

Dus… niet shoppen

Dat moet op zich geen probleem zijn. Ik heb het geld toch niet op stapels liggen dus alles wat ik kan besparen, graag! Dit geeft me nog een extra reden om mijn verdiende geld aan kleding op te maken. Weggeven, ruilen en krijgen mag – dus shoptegoeden die ik nog heb zullen er zeker wel aan gaan 😀

Zaterdag ging ik de stad in en heb ik geen kleding of accessoires gekocht voor mezelf. Score! Zondag bezocht ik de Swan Market en heb ik wederom niks gekocht behalve een sapje en een kop koffie. 2 down, 38 to go 😉

Ik ben benieuwd hoe het wordt! Doe jij ook mee?!