#40days40outfits: Dag 8 t/m 13

Wat is een beter onderwerp om de week af te sluiten dan de #40days40outfits challenge? Het is alweer tijd voor deel 2!


3

Vorige keer eindigde ik op zaterdag – waar ik géén foto’s van had in verband met.. nou ja, lees hier maar. Maar op zondag was ik weer fris en fruitig en naar de verjaardag van m’n zwager droeg ik deze casual outfit met zomers geel! (Shirt Vero Moda en broek MS Mode.)

Oei, op maandag had ik schijnbaar haast (henceΒ de horlogecheck) en werd de foto ietwat onscherp. Een simpele outfit om de week mee te beginnen – ik droeg er een blazertje op naar werk. (Broek MS Mode en top H&M, horloge My Jewellery, sneakers Adidas.)

Dinsdag werd het echt een beetje fris en vond ik een omslagdoek wel gepast. Net even wat anders dan een jasje! (Jurkje Forever21, omslagdoek Fliex, legging H&M en sneakers Nike.)

4

Woensdag was gewoon weer een plain dag. Ik draag naar m’n werk graag lekker zittende, comfortabele outfits zonder al te veel poespas. Sowieso ben ik daar altijd wel van! (Tuniek ByZoe, broek MS Mode, gympen H&M.)

Snel alle kleren wassen, want op donderdag vlogen we naar Porto! (En schoten de outfitfoto’s er een beetje bij in). Geeft ook niet, want volgens mij droeg ik een all-black outfit. Maar op vrijdag maakte ik het ruimschoots goed met deze citytrip outfit, al zeg ik het zelf πŸ˜‰ (Shirt Primark, blouse H&M, tas Imagine By Kim, (weer schone, ja echt) broek MS Mode, zonnebril Cheapass Zonnebrillen, schoenen Adidas.)

Zaterdag gingen we wederom volop de stad in en droeg ik mijn lievelingsbroek nog een keer. Hey, met het gele shirt weer! Lekker basic. Details kunnen wel achterwege gelaten worden denk ik πŸ™‚

Elke nieuwe blog in je mailbox? Dat kan! Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra ik een nieuwe blog plaats. Handug!

14 comments

 1. Geel staat je super! Geniet elke keer weer van je outfit foto’s πŸ™‚

 2. MARIJKE schreef:

  De eerste outfit vind ik echt super stoer. Geel staat je trouwens heel mooi!

 3. Wat ben je toch een beauty!! πŸ™‚

 4. Joyce rdt schreef:

  Ohh die derde outfit, zoooo leuk!! Liefs.x

 5. Sandra schreef:

  Dat geel, zooo leuk! Ik hou van die kleur. Eerst had ik er echt een hekel aan, maar sinds mijn gele trui van vorig jaar vind ik het helemaal leuk haha. Het staat jou ook erg goed!! Gave outfits en vind het ook heel leuk om ze zo te zien in een overzicht. πŸ™‚

  1. Margo schreef:

   Thanks San! Ik had precies hetzelfde inderdaad! Vond het een afgrijselijke kleur en nu echt mega cool haha. Echt een leuke herfstkleur.

 6. Darina schreef:

  Mooie outfits! Vooral het roze vest vind ik heel mooi!

 7. Manon schreef:

  Marg wat ben je toch een mooie vrouw.
  Veel leuke outfits heb je gedragen!

  1. Margo schreef:

   Dank je lieve Manon!

 8. tineke schreef:

  Wat leuk, die roze omslagdoek/vest! πŸ˜€

 9. Kim schreef:

  Geel staat jou goed zeg! Leuk om al je looks zo te zien πŸ™‚

 10. Die in het zonnetjes met de gele shirt is mooi zeg!

  De andere ook, maar die springt eruit voor mij.

  1. Margo schreef:

   Dank je πŸ˜€ leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *