Selecteer een pagina

#40days40outfits dag 1 t/m 6

21 september 2016

Ik vertelde in mijn blog van vorige week dat ik ietsepietsje te laat begon met deze challenge, maar dat mag uiteraard de pret niet drukken en fanatiek ben ik aan de slag gegaan met foto’s maken van mijn outfits. Ik vertel je vandaag over mijn eerste week en geef achtergrond info bij deze outfits!

Ik vergat wel eens een dag. Soms nog 1. Maar dan verleng ik de challenge toch, geen probleem.

#40days40outfits

Op dag 1 droeg ik een jurkje. Het was die hete week vorige week, weet je nog? Op zaterdag was het nog goed te doen maar omdat ik ging winkelen met m’n schoonzus en nichtje en ik het altijd warm heb tijdens winkelen (burnin’ them calories, je weet toch) trok ik lekker luchtig een jurkje aan. Met een kort legginkje eronder natuurlijk! (Jurkje is van H&M van vorig jaar.)

Op dag 2 droeg ik 1 van m’n favoriete comfortabele outfits: een legging, rokje en top. Wat voor top er ook boven het rokje hangt, in deze outfit kan je me uittekenen. Ik denk dat een hoop vriendinnen dit kunnen beamen. Ik ging naar de Swan Market en erna naar de sportschool, dus het moest ook niet te ingewikkeld zijn allemaal. En o ja, hier had ik net m’n haar geknipt. OEI! (Legging H&M, rokje idem dito, tuniek van ByZoe.)

Dag 3 was een bloedhete maandag. Godsamme wat was het heet. Ik was in de veronderstelling dat ik een afspraak had op m’n werk dus ik koos voor een lichte jeans en een witte nette kanten top – maar die afspraak bleek een week later dus ik had uiteindelijk prima een maxijurk kunnen dragen. Maar ok. Na het zien van deze foto heb ik gelijk deze broek verbannen. Hij was altijd al wat wijder maar nu?! Ho no, kijk naar dat kruis (ja, ik vraag je om naar m’n kruis te kijken). Weg ermee, dikke doei! (Broek C&A, top MS Mode.)

#40days40outfits

Op dag 4 ging ik dus voor die maxidress en hoewel mijn pose mega awkward is, wilde ik toch deze foto gebruiken omdat Poes er zo mega grappig op staat. (Jurk H&M, giletje kreeg ik van Lesley en is van Primark.)

Dag 5 droeg ik mijn allermooiste maxi. Ik heb deze al 4 jaar maar ik raak hem nooit zat. Hij is zo mooi en blijft ook mooi! ‘s Avonds ging ik naar Bridget Jones en in de bios vond ik hem ook zeer geschikt. Ook al heb je airco, benen bedekt en armen bloot. Lekker hoor. (Jurk New Look.)

De donderdag vergat ik – zal wel iets met warmte, irritatie en haast te maken hebben gehad. Dus dag 6 is de vrijdag geworden, toen ik mijn favo legging-rokje-maar wel met fijne oversized trui en tof bombertje combineerde. ‘s Avonds ging ik met vriendinnen weg en verruilde ik de legging voor jeans. (Trui Best Connection en bomber MS Mode.)

Zaterdag had ik een huge ass kater. Ik ga zelden meer uit, maar als ik het doe, dan doe ik het goed. Een full package kater, zal ik maar zeggen. Maar ‘s middags moest ik naar de verjaardag van mijn kleine nichtje dus ik pepte mezelf op, maar vergat de foto. Maar ik droeg in ieder geval deze jurk, want het was feest! Maar officieel geen dag 7, die krijg je de volgende keer!

Tot de volgende #40days40outfits update! Doe jij al mee?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...