VIDEO | GRWM: Babyshower edition

In mijn eerste Get Ready With Me video ben ik dus net wakker… en dat is me aan te zien 😀 Tijd om te schijnen, tijd om me klaar te maken voor een babyshower! Het werd een warme dag afgelopen zaterdag (zo ongeveer 30 graden) dus ik koos voor een neutrale make-up!

Gebruikte producten:

Creme: Chanel Le Lift

Primer: Nivea aftershave balm

Foundation: Chanel Perfection Lumiere Velvet nr. 20 beige

Setting: Make-up fixing powder

Wenkbrauwen: Freedom Pro HD eyebrow palette

Eyeshadow primer: Etos eyeshadow primer

Oogschaduw: Make-up Revolution Ultra Eyeshadows

Wimpers: Catrice Glam & Doll false lash mascara

Bronzer: Etos

Blush: Catrice Gradiation blush

Highlighter: MUA Sculpt & Contour kit

Inner eye highlighter: Kiko eyeshadow 169

Eyeliner: Essence Liquid Ink

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

WIE IS MARG?


Hoi! Ik ben Margo, ik design websites en blog over mijn leven als curvy girl. Plussize fashion, gezonde recepten en allerlei persoonlijke verhalen passeren de revue. Is deze samenvatting niet genoeg? Klik dan hier!
Follow
ZOEKEN
@CODECURVY ON INSTA
Ad
Tuin algemeen
Copyrights © 2017 hetismarg.nl