Overdreven luxe dingen voor in huis die ik nooit ga kopen (maar wel zou willen)

Ik ben echt heel blij met ons huis zoals het nu is, maar ik heb van die extreem luxe wensen die de boel toch een tikkie beter zouden maken. Een beetje gênante overdreven dingen – wanneer ik ze uitspreek tegen mijn vriend, hij zegt: “Echt onnodig. (…) Maar zou wel leuk zijn.” Gewoon voor de heb. Niet omdat het nodig is. Maar toch.

Voor de luiaard in mij

Nou hebben we al wel aardige luxe dingen hoor. Toen we dit huis kochten, was de keuken al compleet, met onder andere een hele dikke koelkast met ijsblokjesmachine. Ook zo’n ding wat ik nooit zou kopen, maar die ik nu wel echt heel veel gebruik! Maar de woonkamer is een verdieping lager dan de keuken, en het zou soms echt heel fijn zijn om een klein koelkastje in de berging naast de woonkamer te hebben. Ik heb gezocht tussen allerlei koelkasten of er een klein model voor me bij zat, maar na een ernstige evaluatieronde met mezelf bedacht ik dat ik hier wel eens heel lui van zou worden. En daarom koop ik het maar niet 😀

Voor de moeilijke ochtenden

Nog zo’n overdreven wens. Ik drink elke ochtend koffie, gewoon zwart voldoet. Er staat een lief blauw Nespresso machientje in de keuken te stralen. Maar ik wil me soms een klein luxepoesje voelen en een latte drinken uit zo’n mega fancy koffiezetapparaat. Ik weet niet zeker of ik geschikt ben voor een dergelijke koffiemachine: ik sloopte mijn eerdere melkopschuimer al door alleen maar de stekker in het stopcontact te doen. Toch droomt dit meisje hier wel van.

Voor de schoonmaak

Oke. Een confessie. Ik houd niet zo van schoonmaken (#omgsorelatable). Met dank aan een verharende kat (die haar vachtje liefdevol verspreidt op alle 4 trappen in huis) mag ik dit wel meerdere keren per week doen. Af en toe legt ze ook ergens haarballen neer. Dan kom je er niet met een stofzuiger alleen. Ik zou wel zo’n stoomreiniger willen. Zodat ik niet elke keer hoef te dweilen, maar gewoon even swoesh swoesh. Lijkt me echt fantastisch.

Welke extreem luxe wens heb jij om je leven in en om het huis te beteren? 😀

Dit artikel is geschreven in een samenwerking.

11 Comments

 1. Nu ik nog in een studentenhuis woon, zijn mijn wensen misschien nog niet extreem luxe, maar wel reuze burgerlijk. Zo lijkt het me heerlijk om een grote vriezer Helemaal-Voor-Mezelf-Alleen te hebben (oké, mijn vriend mag er ook wel iets instoppen, vooruit). Lekker koken voor meerdere dagen en dan gewoon invriezen. Toch ook wel een luxe.

  1. Een grote vriezer is inderdaad echt een genot! Ook om weekboodschappen in te doen, en dan veel vlees en brood in te vriezen. Zo handig!

 2. Leuk om te lezen! Ik moet ook niet teveel van die “luxe” dingen hebben maar wat ik mezelf wel cadeau heb gedaan is een Dyson stofzuiger, snoerloos. Dat is echt geweldig! Nooit meer ruzie met dat snoer wat overal achter blijft haken, te kort is…ga zo maar door. En nu vind ik stofzuigen niet meer vervelend 🙂

 3. Heel leuk artikel weer marg! Wauw wat tof dat je een koelkast heb met een ijsblokjes machine, idéaal!
  En een koelkastje beneden zou inderdaad ook het heerlijk zijn.
  Ik droom wel van een bed dat je omhoog kan doen, zodat je soort van zit en zo kan netflixen, boek lezen of bloggen. Beetje dromen over luxe mag altijd! 😉

  Liefs,
  Evelien

 4. Ha heel herkenbaar!
  Ik wil heel graag zo’n automatische stofzuiger voor mijn woonkamer. Alleen omdat mijn stofzuiger boven staat en ik het eng vind om deze naar beneden te tillen door onze rare trap/
  Nu je een grote meid bent heb je gewoon een Nespresso melkopschuimer nodig! Die mol je vast niet 🙂 Ik ben ook zo’n luxepoes hoor.
  Tip: bij de Blokker hebben ze vaak een kleine koelkast voor iets van 60 euro, zo’n heel kleintje voor op de camping ofzo. Gewoon doen joh!
  Ik heb jaren in een huis gewoond waar het toilet beneden zat en we boven sliepen, dat was ook vreselijk. Dus als je met een kleine aanpassing gelukkiger wordt, dan gewoon doen. Je kunt het altijd weer verkopen! xx

  1. Ja love being a luxepoes toch? 😀 Ik had een Nespresso melkopschuimer gekregen van m’n schoonmoeder. 3x gebruikt totdat kaboemmm! 😀

 5. Ja ik wil ook zo’n stoomreiniger!! En een robotstofzuiger, zoals je weet hebben wij 2 van die haarballen… Om gek van te worden! En wil ook niet elke dag stofzuigen 😉 Hier zo’n luxe melkschuimer van dik €70 omdat ik lattes zo heerlijk vind! Gebruik hem bijna nooit omdat ik het schoonmaken ervan zo’n gedoe vindt 😡 oeps!
  Tipje voor de haarballen van poes, koop kattengras bij de intratuin o.i.d. zet in een leuk plantenbakje met een laagje water en de haarballen verdwijnen 😉 Hier zijn ze gek op die plantjes! Of koop van Whiskas antihaarbal snoepjes, werken ook!

 6. haha ik denk dat we idd allemaal wel wat willen ik wil nog heel veel keukenartikelen maar dat wordt veel te duur om allemaal te betalen dus ik blijf bij het dromen er van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *