OUTFIT Fall festival

outfit

Hello lovelies! Hebben jullie een fijn weekend gehad? I sure do 🙂 Het was een vol maar gezellig weekend. Ik had 2 verjaardagen en 1 babyshower, een gezellige girls-night-in en ik keek de film Side Effects. Heel bizar! Maar ik ontdekte ook dat ik het eyebrow palette van Freedom echt heel goed als oogschaduw kan gebruiken. Hij is beter dan de meeste oogschaduw paletten die ik heb! Ha, winst. 😉

Vorige week maakte May deze foto’s van me in het centrum van Rotterdam. Alle outfit info vind je onderaan deze post.

DSC07301
DSC07295
DSC07312

DSC07289

Ik kocht deze vrij bijzondere trui van Best Connection vorige week online. Ik vind het een bijzonder model maar hij zit als een droom. Heerlijk los stofje, hij is flowy en heeft een mooie kleur. Dit wordt mijn favoriete herfst item, ik weet het zeker!

Ik draag een legging van H&M (all time favourite) en de hoed en bril zijn van Imagine By Kim. I love deze hoed! Die kleur, in combinatie met de blauwe steentjes: fantastisch. De choker is van Claire’s en mijn schoenen, die je al eerder zag, zijn van Adidas.

Wat is jouw favoriete herfst item?

15 Comments

      1. Hahaha ja ik snap je! Ik zou wel een grotere kiezen, hij zit vrij strak rond de oksels, dat is het enige irritatiepuntje aan deze trui. Hij kruipt makkelijk omhoog rond de hals, raar maar waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *