Selecteer een pagina

De leukste jassen voor het najaar

17 augustus 2016

Heeft ze het nou alweer over het najaar? Ja hoor, ze doet het gewoon. Jongens, ik droeg vandaag een trui. Het was 18 graden in augustus en ik droeg een trui. Ik ben er klaar voor, laat die bladeren maar vallen en die wind maar waaien: het is tijd voor herfst. In mijn video van 2 weken terug zagen jullie al wat leuke jasjes langskomen.

Waterfall jassen

In de video droeg ik 3 jasjes en ik ben erg fan van het laatste jasje, met het waterfall effect. Ik vind dit zo’n leuk model dat ik op zoek ben gegaan naar meer. Ik heb al de mooie suedine jas van MS Mode die ook eigenlijk een waterfall model is, maar deze 2 modellen die ik al heb zijn meer luchtige jasjes. Er zijn ook prachtige warmere modellen!

your-look-for-less

De eerste jas komt van Boohoo en wordt winters gemaakt door het ceintuur. Hij ziet er wollig en warm uit (misschien zelfs een beetje kriebelig.. iehieh). De tweede beige waterfall jas van Vila doet sterk denken aan een trenchcoat en ik denk dat deze prima als tussenjas gedragen kan worden. De laatste suedine blazer, van Your Look For Less, lijkt me een perfecte jas voor de indian summer avonden. Nog wel warm, nog niet helemaal fris, maar als er een briesje komt is het fijn als je een jasje bij je hebt.

Parka love

Parka’s zijn bovenal praktisch. Niet altijd even sexy, want vormeloos en groot, maar wel vaak heel warm en je blijft er ook droog in. Ik fiets regelmatig naar m’n werk en in die 20 minuten kan het natuurlijk van zonneschijn naar regenbui gaan – en als je dan geen capuchon hebt, is het nog meer balen. Ik ben dan ook zeker op zoek naar een parka met capuchon voor de herfst!

parka

Het viel me op dat parka’s (en sowieso winterjassen) vaak legergroen zijn. Ik heb gezocht naar de wat bijzondere jassen dit keer! Zoals deze grijze parka van Junarose, een tof model en hey, niet groen! Soms heb ik heel veel zin om extraordinaire te zijn 😀 De middelste parka van Asos Curve past daar perfect bij. Deze binnenkant van faux fur is echt too much, toch? Maar I love it! Ook de derde is een beetje uit de comfort zone, met de faux leren mouwen. Maar heel stoer! Deze komt bij Navabi vandaan en is van het merk Studio.

Nette mantel

De mantel is een model waar ik elke winter weer verzot op ben. Tijdloos! Je bent altijd netjes met een mantel. Met name de wollen variant vind ik altijd erg chic, en eigenlijk zit je met elke kleur goed.

mantel

Wauw, een roze mantel! Wie weet ga ik er wel voor deze winter.. Je weet in ieder geval dat je knalt 🙂 Deze mantel kan je vinden in de webshop van Your Look For Less. Hij heeft knopen en een nette reverskraag, ik denk dat je hem heel tof kan combineren met mooie wollen shawls. De tweede is van Dorothy Perkins en vond ik op Zalando. Ik vind een bontje (nep uiteraard) nog steeds erg sophisticated. De witte mantel met gouden rits – ook zo chic he? Deze jassen hebben het allemaal – vond ik bij H&M. Hij is niet van de plussize afdeling maar gaat wel tot en met maat 46.

Misschien wil je er nog niet aan denken, maar goed: een goed begin is het halve werk 😉 voor welke jas wil jij gaan dit najaar?

Dit artikel is geschreven in een samenwerking.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...