VIDEO PLUSSIZE FASHION | Bodyshaming & my rule to live by

Het is weer 2 maanden geleden maar ik nam spontaan weer een nieuwe video op gister! Ik vertel je over bodyshaming blogs en mijn rule to live by als het fashion voor plussize vrouwen betreft.

Wat is jouw mening hierover? Vertel het me!

One comment

  1. MARIJKE schreef:

    Wat leuk om jou eens ‘in het echt’ te zien. Ben het helemaal met je eens, draag wat je wil dragen. Ik ben zelf geen plus-size maar heb al vanaf de puberteit donkere aders op mijn kuiten die je goed ziet. Hierdoor trok ik altijd een lange broek aan in de zomer (zo heeeet!) en deze zomer was ik er ineens klaar mee. Draag nu bijna alleen maar jurkjes en I love it! Verbaas ik mij erover dat ik het niet eerder heb gedaan.. Gek is dat heh..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

WIE IS MARG?


Hoi! Ik ben Margo, ik design websites en blog over mijn leven als curvy girl. Plussize fashion, gezonde recepten en allerlei persoonlijke verhalen passeren de revue. Is deze samenvatting niet genoeg? Klik dan hier!
Follow
ZOEKEN
@CODECURVY ON INSTA
Ad
Tuin algemeen
Copyrights © 2017 hetismarg.nl