TAG Zomerse dilemma’s

Dilemma’s. Ik vind ze fascinerend. Ik volg op Facebook de Dilemma op Dinsdag pagina en elke week weet ik weer niet wat ik moet kiezen. Of het is allebei superkut, of er valt voor allebei wel iets positiefs te zeggen. Ik ben door Northflix getagged om de Zomerse Dilemma’s tag in te vullen, die weer verzonnen is door Renske.

Op blote voeten door het gras OF op blote voeten door de branding?

Kijk. Ik ben nogal een oeter. Zodra ik naar buiten ga op blote voeten, stap ik geheid in iets prikkeligs wat m’n voet in schiet. Ik doe het niet expres, het gebeurt me gewoon. Blote voeten en ik, echt een no go. Maar doe me dan maar die branding, maar aub wel op en zandstrand. Het moet me lukken om schelpjes te ontwijken.

Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip?

Northflix gaf het antwoord wat ook al in mijn hoofd zat: een stedentrip in de zomer is echt niet te doen. Liever in het voorjaar, of welja, het najaar. In de zomer lig ik het liefst stil. Aan het zwembad of in het eiland geval, de zee.

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën

Oeh nee, pastasalades heb ik nooit zien zitten. Bbq for life! Kan het elke dag wel eten. Lekkere sla erbij, broodje, courgette op de grill.. *even vragen of de boyfriend zin heeft om de bbq aan te steken*

Zwoegen in de sportschool OF Work-outs in de buitenlucht

Ik hou van airco in de sportschool – een verademing wanneer het warm is buiten en je flink gaat pezen in de fitness. Ja hoor, doe mij maar binnen sporten.

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie

Iedereen denk dat ik de zon tevoorschijn tover is een positief ding toch? Dan vinden ze het fijn als ik er ben, toch? Wegtoveren zou een ander verhaal zijn. Dus ja, dan is de keus snel gemaakt. Ik vind het ook niks om alleen op vakantie te gaan trouwens. Ik wil alles delen en veel kletsen.

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië

Vorig jaar was ik in Azie en hoewel ik het fantastisch vond, zou ik het niet zo gauw een hele zomer willen. Ik kan niet zo heel goed tegen die plakkerige warmte. Besides, ik ben gefascineerd door Scandinavie en wil er echt zo snel mogelijk heen. En dan hoef ik niet naar de hoofdsteden, maar doe mij maar het ‘platteland’. De fjorden, de bergen. Het liefst ga ik ook nog eens in de winter! Lijkt me helemaal magisch.

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen

Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen: nooit meer teennagels lakken. Nee echt, niks zo naar als hele warme voeten!

DSC_0724

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen

Hahaha. O jee. Dan ga ik toch voor nooit meer m’n benen ontharen. Ik vind niks zo ongemakkelijk als kleding die niet lekker zit. En ooit moeten die haren toch wel stoppen met groeien? If not, dan maak ik wel vlechtjes. Wordt vast wel weer een trend.

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel

Ooh doe me maar de sterrenhemel. Ik smeer me wel in met Deet, dan komt het vast goed. Als ik dan ergens buiten slaap, wil ik wel een mooie romantisch uitzicht hebben.

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer

Ik vind dit niet zo moeilijk, ik hoef het allebei niet echt… ik eet mega veel fruit (serieus, het zomerse fruit : aardbeien, platte perziken, kersen: dat is mijn snoep). En ik hoef niet per se ijs. Het is lekker dat het bestaat maar kan het prima missen. Ik houd meer van die invriessticks, die waterijsjes, waarvan ik trouwens nooit weet hoe ze heten. Dus ik denk niet dat ik een bevredigend antwoord kan geven op deze vraag 🙂

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen

Hahaha, ik zou echt niet alleen maar willen huilen. Ik kan Op een onbewoond eiland wel handelen. Hoop ik 😉 die kinderstemmetjes gaan soms wel door merg en been, maar oke, ik geef het een kans. Voor 1 zomer dan.

Ik tag op mijn beurt Ysanne, Moniek en Manon!

Wat was jouw lievelings Kinderen voor Kinderen liedje?

9 Comments

  1. “If not, dan maak ik wel vlechtjes. Wordt vast wel weer een trend.” Haha! :’) En jaaa, al dat lekkere fruit is gewoon snoep in de zomer. Same here! 🙂

  2. Hahaha, beenhaarvlechtjes, nieuwste trend! Ben je nog meer tijd kwijt dan aan scheren xD Alleen op vakantie gaan zou ook niet zo mijn ding zijn. Leuk ingevulde tag 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *