Ik zal maar weer een confessie doen: ik ben geen hipkip-sportschool meisje. Dat ik vaak in de sportschool/op de fiets te vinden ben, wil niet zeggen dat ik ook alleen maar hele fancy sportkleding in de kast heb liggen. Ik vind het belangrijker dat het comfortabel zit en dat ik me er goed in kan bewegen. En om eerlijk te zijn vind ik die strakke sportleggings me beperken in m’n bewegingsvrijheid. Daarom kies ik liever wat andere kledij 🙂 en vandaag deel ik mijn favorietjes met je! Ik splits dit in items die ik al heb, en items die op mijn wishlist staan.

Leggings op de wishlist

legging-wishlist

Ik heb schijnbaar, in mijn onderbewustzijn, een duidelijke voorkeur voor roze in mijn nieuwe sportbroeken 😀 De eerste is van Junarose en is wel een soort capri broek, maar hij lijkt me wel lekker zitten. Zo’n verhoogde taille vind ik ook vaak lekker zitten, geen bilspleet alert. En door de touwtjes onderin kan je hem ook nog korter maken indien gewenst. En als ik dan toch een hip fitnessmeisje wil worden… schaf ik deze fijne legging van Adidas aan. Volgens mij is hij ook best hoog en zo te zien is dit ook een fijn materiaaltje. Deze 2 vond ik bij Otto.nl. De laatste is een mooie uit de nieuwe Active Wear collectie van MS Mode. Ik vind 3-kwart in de zomer altijd erg lekker en ben erg benieuwd hoe deze nieuwe collectie zit.

Leggings in de kledingkast

sportleggings

Ik heb niks met joggingbroeken in de gym – veel te warm en veel te zweterig! Ik ben dol op leggings maar dan niet de gladde fitness variant: ik kies liever voor een katoenen legging. Bij voorkeur de basic zwarte (1) van  H&M, lekker met stretch en niet zo knellend. En wat ik ook vaak vind van sportbroeken: ze zijn zo laaaag! Oh my, ik doe een squad en mijn omvangrijke bilpartij is voor de helft te zien. Nachtmerrie! Dat is met deze leggings niet zo 🙂 Ook zijn deze fijn in een printje, zoals nummer 2.

Ook qua fietsbroeken houd ik van een lange legging. Veel warme avonden kennen we hier niet, en ik vind het wel prettig als ik het warm heb tijdens het buiten fietsen. Deze (3) kwam bij Decathlon vandaan en hij zit lekker comfortabel, en heeft een high waist zodat hij niet afzakt.

Tops op de wishlist

tops-wishlist

Ik kan kort en krachtig zijn: het moet niet te strak zitten, en het mag een tikkie synthetisch zijn maar het liefst niet teveel. En een mooi kleurtje! De eerste komt van H&M, de tweede van Adidas en de laatste is van New Look! Ik heb het vaak fris in de sportschool (airco) (en nu niet zeggen dat ik harder moet sporten, want m’n hoofd knalt bijna uit elkaar van de warmte maar m’n armen zijn altijd koud) maar zo’n top als de laatste is lekker wanneer het een zwoele zomeravond is en ik buiten ga fietsen.

Tops in de kledingkast

sporttops

Oke, een vestje dan: deze kocht mijn vriend voor zichzelf (een M op de mannenafdeling) maar dit viel echt veel te groot, en gek genoeg was hij voor mij perfect. Fijn om in te fietsen, want hij valt over je handen, maar ook lekker om aan te trekken op weg naar de sportschool. Sowieso beter dan met je zweetlichaam in je normale jas 🙂 Eigenlijk komen alle 3 deze items van H&M, ik heb daar een keer groot ingeslagen 😉 de 2de top heb ik echter wel in het knalroze. De derde is een lekkere luchtige top die fijn mijn armen warm houdt, maar die niet té warm is!

Stiekem heb ik ook nog een aantal schoenen op de wishlist staan.. zal ik die voor een volgende keer bewaren?

Waar sport jij het liefst in?

Deze post is geschreven in samenwerking met Otto.