Gisteren was ik bij de supergezellige Shop My Closet in Dordrecht! Dit shop-event vond plaats in Door, een cultureel centrum in het hartje van Dordt. Vroegah zeiden wij altijd: hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt, maar ik zat er middenin en vond het eigenlijk best leuk πŸ˜€

De opkomst van shoppers viel helaas een beetje tegen. Jammer voor ons, maar volledig begrijpelijk: het was eindelijk een mooie zomerdag! Of iedereen was op weg naar Zuid-Frankrijk, of zat in de zon of lag languit in een bootje te genieten van de wind. Hoe dan ook: ze waren niet bij ons πŸ˜‰ maar het was wel een hele gezellige dag met alle (plussize) bloggers en alle andere verkopers!

Omdat het zo warm was, had ik mijn favo maxi dress uit de kast getrokken. Bij Door was een fantastische binnentuin inclusief fantastische muur en Lesley van My Little Happiness stelde gelijk voor om outfitjes te shooten. Was niet de planning maar hey, waarom niet?!

DSC_0983

maxi dress

Ik draag dus een maxi-dress van H&M. Hij is al 2 jaar oud maar ze hebben hem elk jaar – in verschillende kleuren en net een tikkie anders. Ik draag zoals gebruikelijk bij H&M een 42 en volgens mij kost de jurk elke keer € 19,95.

M’n sandaaltjes zijn van Primark en ik heb boot maat 41.

Om mijn nek heb ik 2 vintage kettingen van mijn moeder. Het klein kettinkje droeg ze op haar bruiloft, best bijzonder.

DSC_0986

De hoofdband maakte ik zaterdag van een oude jurk. Ik stond zaterdagochtend op met het idee dat ik een hoofdband wilde. Ik ben bezig met een minder-haar-wassen-project en ik las dat je je vette roots mooi kan bedekken met een dergelijke headband/bandana. Nou ben ik niet zo van de boerenzakdoek (krijg gelijk flashbacks van het jeugdkoortje waar ik deel van uitmaakte: wit shirt, spijkerbloes (the uncool way) en boerenzakdoek om je nek. Zum janken dus.) dus ik wilde een ander printje. Ik had een oude maxi-jurk die ik niet eens meer wilde verkopen, een schaar en voila.

De DIY headband is dubbel hip: Γ©n een leuk printje, Γ©n geld-besparend omdat je recyclet.

DSC_0992

De zonnebril is van Cheapass zonnebrillen en de armband kocht ik ooit op vakantie. Ik gok in Turkije, 4 jaar geleden.

Oh maar die muur he jongens, gaaf he?! Ik wil wel meer van dit soort muurtjes leren kennen πŸ˜‰

En hoe was jouw zondag?