Leuk

Dat ik vandaag 2 jaar samen ben met m’n vriend • Dat m’n nichtje ‘tete’ zegt (wat ‘tante’ betekent) en ook weet dat ik tete ben • Een mooie nieuwe tweedehands derdehands fiets nadat m’n vorige gestolen was • Een nieuw seizoen Ray Donovan op Netflix • Leuke medebloggers ontmoeten • Steeds beter om kunnen gaan met m’n camera • Om de 2 dagen haren proberen te wassen tegen de jeuk • Dat dit ook lukt en dat de tweede dag de jeuk ook minder is • Met Poesie aan een riempje naar buiten (filmpje volgt) • Een enorm uit de kluiten gewassen moestuintje van de AH • Een bloemetje groeit uit m’n cactus!

Stom

De bh-beugel die er doorheen komt • Een gat in je legging • Poes die constant in m’n schone was gaat liggen • Het zelfs van het rek aftrekt om erin te gaan liggen • (Ok dat is stiekem best grappig, maar toch ook wel frustrerend) • Een vrij heftige eerste leden vergadering van de VVE met vrij heftige mensen • First world problem: acrylnagels missen • De dag nadat ik m’n haar heb gewassen wel mega veul last hebben van m’n hoofdhuid.

Wat was jouw allerleukste moment van de afgelopen maand?