Vandaag vertrek ik naar Frankrijk voor de Mont Ventoux

O ja hoor jongens, het is bijna zo ver. Zaterdag ga ik dan eindelijk de Mont Ventoux op fietsen. Hebben we er zin in? Mwehh.. ik zie er vooral tegenop πŸ˜‰ maar het komt vast goed!

We vertrekken vanmiddag voor de eerste paar 100 kilometer richting Frankrijk. We wilden eigenlijk op donderdag in 1 keer rijden, maar vorige week kwam opeens het idee om eerder weg te gaan. No problemooo amigo. Dus AirBnb’tje geboekt onder Dijon, en op donderdagmiddag zullen we op de camping aankomen waar we met het gehele team tot en met zondag verblijven. Vrijdag startbewijs ophalen, zaterdag fietsen, de eindbbq en zondag gaan we met een leuke groep naar een huis in het achterland van de Cote d’Azur! Hier verblijven we een lekker weekje in een casa met zwembad, klein strandje, enorme tuin, iedereen een eigen badkamer: meer heb ik niet nodig joh. Vermaak me wel. Je kan je voorstellen dat ik daar iets meer naar uitkijk πŸ˜‰ Maar eerst even fietsen…

Het komt wel goed, is mijn mantra. Heb genoeg uurtjes in de benen zitten. En ik heb de hele dag de tijd, het is geen wedstrijd. Ik start om 10 uur in Sault en verwacht er 2,5 a 3 uur over te doen. Ik hoop zo dat het lukt. Ik moet en zal naar boven maar ben gewoon een beetje angstig voor eventuele spierpijntjes tijdens het fietsen. De dag erna kan ik het prima handelen, ik wil heel de week wel spierpijn hebben, als het tijdens de rit maar even wegblijft.

En we gaan op vakantie met mijn nieuwe auto! Daar heb ik ook superveel zin in. Ik heb een spiksplinternieuwe Kia Picanto en het is a pleasure om erin te rijden.

Dus nou ja, de positieve dingen wegen natuurlijk veel zwaarder dan dat ene fietsritje. Nogmaals: het komt wel goed.

9 Comments

  1. Aaah eindelijk ga je het doen, spannend hoor!! Ik wil je heel veel succes wensen! Heerlijk dat jullie ook nog een weekje er aan vast plakken daarna. Geniet er van en enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *