OUTFIT Off the shoulder dress

Ik weet nog wel dat off the shoulder shirtjes en jurkes uncool waren. Vroeger. Dat het gypsy was, beetje not done. Nu is het weer helemaal fashionable verantwoord dus dat laat ik me deze zonnige dagen in Frankrijk geen 2 keer zeggen!

DSC04896

DSC04904

Het jurkje wat ik draag is van Forever21+ in de maat XL. Het is een heel zacht crinkled jurkje van een duun stofje. Je ziet de krinkeltjes wel he? Alsof ik niet gestreken heb 😉 de off shoulder mouwtjes blijven niet zo goed zitten maar ik ga nog experimenteren met tape, haha! Het jurkje kost € 18.

DSC04915

DSC04918

DSC04921

De hoed kocht ik bij Jouw Marktkraam en kostte maar € 5! Super leuk, zulke vondsten.

DSC04923

Maar wat ik nou echt even wil ophemelen… zijn de bandelettes. Deze bandelettes doe je om je dijen ter bescherming van de beruchte chub rub. Geen schuurplekken meer in de zomer met deze ideale bandjes. Geen zwetende bovenbenen, geen haat aan wandeltochtjes op vakantie. Ik kocht deze set bandelettes op Enchanted voor € 19,95, de standaard black versie. Je hebt ze ook in diverse kanten varianten, maar vaak vind ik dat kriebelig 🙂 dus koos ik voor deze.

DSC04925

DSC04931

Goh ja, meer heb ik dus eigenlijk niet aan in deze post… niets wat zichtbaar is in ieder geval 😉

DSC04929

Heb jij al een off the shoulder top of jurkje in de kast hangen?

16 comments

 1. Marije schreef:

  Super leuk jurkje! Kleur staat je geweldig.

  Ik vind de off-shoulder super leuk maar heb zelf nog niets gevonden waar ik mij lekker in voelde.

 2. Darina schreef:

  Staat je geweldig! De kleur is fantastisch, lekker zomers!

 3. Renate schreef:

  Wat handig, die bandalettes! Doe soms een broekje aan, maar dat is vaak best warm! Ga dit snel bestellen dus.

 4. Anna schreef:

  Grappig, hoe mode zo verandert! Dan is iets echt not done, dan is het ineens weer cool. Ik vind het prachtig staan. Wat een knalkleur ook! Tof!

  1. Margo schreef:

   Ja leuk he? Sommige dingen denk ik bij, laat maar, maar deze word ik bij van 😀 Dank je!

 5. MARIJKE schreef:

  Jurkje staat je super leuk. Lekker vrolijk kleurtje ook!

 6. Mariska schreef:

  Ah leuk dat jurkje 🙂 staat je goed!

 7. Jorinde schreef:

  Wauw Marg! Wat staat het je weer prachtig en wat een mooie foto’s! Top outfit!

  1. Margo schreef:

   Thanks Jorrie!

 8. Olga schreef:

  Off shoulder is een beetje mijn sign qua kleding. Ik vind ‘t altijd wel lekker en hippie als er één schouder bloot ‘hangt’. 🙂

  1. Margo schreef:

   Eens!!! Vind ik nu ook. *gaat meer shoppen*

 9. Esmay schreef:

  Wat staat dit je super leuk! Ik heb zelf ook ‘curves’ en ik raak daar snel onzeker van. Als ik jou zie dan besef ik me eigenlijk dat het nergens voor nodig is.

  Liefs, Esmay

  1. Margo schreef:

   Niet onzeker zijn 🙂 er zijn 10000en manieren om je leuk te kleden als curvy girl 🙂 Liefs!

 10. Miriam schreef:

  Ahhh wtf, wat briljant die bandalettes! Echt nog nooit van gehoord (should I?!). Ik biecht bij deze op: ik heb altijd een broekje er onderaan haha. Gewoon zo’n sport broekje of zo’n strak ding wat eigenlijk is bedoeld om je vetjes samen te knijpen XD
  Erg tof jurkje btw, staat je goed die kleur!

 11. evelien schreef:

  Leuk zo’n off shoulder jurkje! Vind het je heel goed staan, ook leuk in combinatie met de hoed. Ik heb een off shoulder topje in mijn kast hangen, die is ook zo leuk!
  Liefs, Evelien

 12. Lesley schreef:

  Deze jurk <3 super leuk! Dit zijn echt mijn favoriete zomerjurkjes en hij staat je goed meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *