OUTFIT The suedine jacket

Voor het eerst kon ik outfitfoto’s gaan maken in m’n nieuwe hood! Katendrecht zit vol met toffe muurtjes, deurtjes, wandjes dus keus genoeg. Ik show vandaag 2 toffe items van MS Mode, 1 van C&A en RayBan!

DSC03509

DSC03462

DSC03494

Deze coole jas is van namaak-suede, suedine. Zodra ik hem zag, wist ik dat we voorbestemd waren. Gelukkig mocht ik hem mee naar huis nemen van MS Mode en heb ik hem al vaak gedragen – zodra er een zonnetje is. Het is wel echt een zomerjas, te koud voor een tussenjas. Ik durf wel te stellen dat dit momenteel het pronkstuk in m’n garderobe is. Suedine geeft je echt een fancy luxegevoel!

Ik draag de jas in maat 44 en hij kost € 69,95.

DSC03502

Ook dit enorm snoezige bloesje komt bij MS Mode vandaan. Vlak voor Koningsdag plaatsten ze een toffe Insta post met o.a. dit bloesje. Heb hem gelijk besteld! De volgende dag lag hij op de stoep, bizar. En ik vind hem zo CUTESIES.

Dit bloesje kost € 24,99 en draag ik ook in een 44.

DSC03514

DSC03529

DSC03534

Deze always easy gympjes zijn van H&M en kosten € 14,95. In maat huge ja. Zonnebril is van RayBan en kocht ik volgens mij alweer 4 jaar geleden. Tijdloos, dit model!

DSC03462

De broek (tregging) komt bij C&A vandaan en is net een tikkie te groot. Dit ligt niet aan mij, het is een 46 en hij is gewoon mega wijd, terwijl dit normaal goed is. Flutmateriaal, verkeerde maatvoering, hoe dan ook. Maar als je hem heet wast en erna in de droger doet, zit hij zeker wel een uur skinny. Positive thinking 😉 Maar goed, hij was maar € 19,95 en voor de warme dagen die komen is dit best een lekker broekie.

DSC03461

Er moet me wel even iets van het hart. In mijn laatste outfitpost droeg ik ook een broek waarin mijn pouch goed te zien was. Een bezoekster adviseerde me om een corrigerende slip te dragen. Maar dat is nou precies waar het op mijn blog niet om draait. Ik ben curvy, toch? Ik blog over het curvy zijn, waarom zou ik mijn curves dan inpakken in zo’n helse strakke slip? Hell to the no. Ik ben me ervan bewust dat je alles ziet en so be it. Zo ben ik. Ik kan het niet en ik wil het niet verhullen. Ik ben ook niet het type dat in wijde kaftans gaat lopen. En ik voel me ook niet altijd op m’n gemak in een strakke outfit, en dan draag ik lekker een trui of een tuniekje, maar op andere dagen wel en dan flaunt ik het.

Wederom is de boodschap: ‘neem me maar zoals ik ben’ heel relevant.

Fijne Bevrijdingsdag lovelies! Kan je je vinden in mijn statement?

19 comments

 1. Nienke schreef:

  Ohhh Marg ik vind die jas zó mooi. Wel iets wat je misschien minder snel aanschaft omdat het iets prijzigers is en je het niet heel vaak draagt, maar hij staat je echt prachtig. En het blousje is ook leuk. Ziet er toppie uit! 🙂

 2. Darina schreef:

  Een hele leuke outfit! Lekker zomers en vrolijk! En ik ben het helemaal met je eens. Je bent wie je bent!! Xx

 3. Desirée schreef:

  Gewoon aantrekken waar je je lekker in voelt. You look fab! X

 4. Karen schreef:

  Knappie! Staat je prachtig. Ik vind de combi met de gympjes heel leuk.

 5. Lana van Leeuwen schreef:

  Hahaha nou als de gympies van de h&m komen kunnen ze niet maat huge zijn want mijn maat hebben ze daar niet 😛

  1. Margo schreef:

   Haha, maat 41!

   1. Lana van Leeuwen schreef:

    Maat huge begint bij 42 hoor 😛

 6. Tineke schreef:

  Hele mooie zomerse outfit, die jas is erg leuk
  Liefs

 7. Josine schreef:

  Oh ik ben ook echt anti de corrigerende onderkleding, alleen voor speciale jurkjes zoals een bodycon draag ik zoiets maar alleen als het lekker zit.
  Leuke outfit weer babe! Xx

 8. Marjolein schreef:

  Dat zebra-shirtje! Padapam-pam pam, I’m lovin it!

 9. Manon schreef:

  Omg die jacket is echt geweldig. Leuke outfit heb je aan staat je super.

 10. evelien schreef:

  Hele leuke outfit ik vind je jasje zo leuk! En bah corigerende slip, juist niet! Ik vind dat je helemaal gelijk hebt. <3
  Liefs! Evelien

 11. Mariska schreef:

  Hele leuke outfit weer, vind dit een van je leukere artikelen altijd 🙂 kijk ze graag!

 12. Erna schreef:

  Helemaal gelijk Margo. Wat een geweldige foto’ zijn er van je gemaakt!

 13. Miriam schreef:

  Ahhh love it all! Dat blouseje is idd super schattig, die zou ik ook zo kopen haha. Mooie foto’s ook, staat je goed!

 14. Nailtalk schreef:

  Helemaal leuk! Dit zou ik ook zeker dragen. Staat je goed en je ziet er goed uit zeg!

 15. Bianca schreef:

  Staat je goed, leuke outfit! x

 16. Sylvia schreef:

  Wat een gave gympen, jammer dat ik altijd achter het niet vis als het gaat om gave schoentjes

  1. Margo schreef:

   Dank je! H&M, Forever21 en Primark hebben altijd van dit soort schattige 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *