Selecteer een pagina

OUTFIT The suedine jacket

04 mei 2016

Voor het eerst kon ik outfitfoto’s gaan maken in m’n nieuwe hood! Katendrecht zit vol met toffe muurtjes, deurtjes, wandjes dus keus genoeg. Ik show vandaag 2 toffe items van MS Mode, 1 van C&A en RayBan!

DSC03509

DSC03462

DSC03494

Deze coole jas is van namaak-suede, suedine. Zodra ik hem zag, wist ik dat we voorbestemd waren. Gelukkig mocht ik hem mee naar huis nemen van MS Mode en heb ik hem al vaak gedragen – zodra er een zonnetje is. Het is wel echt een zomerjas, te koud voor een tussenjas. Ik durf wel te stellen dat dit momenteel het pronkstuk in m’n garderobe is. Suedine geeft je echt een fancy luxegevoel!

Ik draag de jas in maat 44 en hij kost € 69,95.

DSC03502

Ook dit enorm snoezige bloesje komt bij MS Mode vandaan. Vlak voor Koningsdag plaatsten ze een toffe Insta post met o.a. dit bloesje. Heb hem gelijk besteld! De volgende dag lag hij op de stoep, bizar. En ik vind hem zo CUTESIES.

Dit bloesje kost € 24,99 en draag ik ook in een 44.

DSC03514

DSC03529

DSC03534

Deze always easy gympjes zijn van H&M en kosten € 14,95. In maat huge ja. Zonnebril is van RayBan en kocht ik volgens mij alweer 4 jaar geleden. Tijdloos, dit model!

DSC03462

De broek (tregging) komt bij C&A vandaan en is net een tikkie te groot. Dit ligt niet aan mij, het is een 46 en hij is gewoon mega wijd, terwijl dit normaal goed is. Flutmateriaal, verkeerde maatvoering, hoe dan ook. Maar als je hem heet wast en erna in de droger doet, zit hij zeker wel een uur skinny. Positive thinking 😉 Maar goed, hij was maar € 19,95 en voor de warme dagen die komen is dit best een lekker broekie.

DSC03461

Er moet me wel even iets van het hart. In mijn laatste outfitpost droeg ik ook een broek waarin mijn pouch goed te zien was. Een bezoekster adviseerde me om een corrigerende slip te dragen. Maar dat is nou precies waar het op mijn blog niet om draait. Ik ben curvy, toch? Ik blog over het curvy zijn, waarom zou ik mijn curves dan inpakken in zo’n helse strakke slip? Hell to the no. Ik ben me ervan bewust dat je alles ziet en so be it. Zo ben ik. Ik kan het niet en ik wil het niet verhullen. Ik ben ook niet het type dat in wijde kaftans gaat lopen. En ik voel me ook niet altijd op m’n gemak in een strakke outfit, en dan draag ik lekker een trui of een tuniekje, maar op andere dagen wel en dan flaunt ik het.

Wederom is de boodschap: ‘neem me maar zoals ik ben’ heel relevant.

Fijne Bevrijdingsdag lovelies! Kan je je vinden in mijn statement?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...