OUTFIT Suit up #girlboss

Ik zou natuurlijk heel stoer kunnen beginnen en lekker kletsen over dat ik gewoon casual een grijs pak draag alsof dat niks bijzonders is. Maar het is wel bijzonder!

Ik ben ook maar gewoon een grietje wat soms nog niet kan geloven wat er gebeurt door deze blog. Ik vind het niet meer dan normaal om gewoon mijn dankbaarheid te tonen, in dit geval naar MS Mode, van wie ik dit geweldige sexy doch #girlbossy pak kreeg. Gebeurtenissen zoals deze zorgen ervoor dat ik ook fashionwise uit m’n comfortzone ga. Want zou ik dit zelf kopen? Hiervoor niet. En nu ik dit heb gedragen en gezien: ja. I want more.

MS Mode grijs pak

MS Mode grijs pak

grijs pak

Ik combineerde dit waanzinnig mooie losvallende pak (broek maat 48 en blazer maat 46) met een blauw bloesje van H&M (maat 46) wat ik echt al forever in m’n kast heb hangen. Dit soort bloesjes heeft H&M altijd dus er valt altijd wel een leuk kleurtje te scoren wat goed bij dit grijze kleurtje past.

DSC04986

Wat ik zo mega fijn vind van dit pak is dat je, natuurlijk, het ook los van elkaar kan dragen. Vrijdag droeg ik het jasje op een spijkerbroek en dan is het gewoon ok. Ik was even vergeten dat blazers ook leuk waren.

En de broek kan natuurlijk ook met een bloesje of whatever, zonder jasje.

Sandaaltjes (maat 41) komen van Forever21. Vreselijke bad hair day: helemaal van mezelf.

En, vertel me, heb jij een pak in de kast hangen? Waar combineer jij het graag mee?

Blazer shop je hier
Broek shop je hier

Foto’s door May

20 comments

 1. Marije schreef:

  For sure #girlboss on fleek. Staat je super goed en leuk gecombineerd met het felle blauwe bloesje. Classy but feminin op deze manier. Ik heb geen business suit maar hou wel echt van blazers.

 2. Darina schreef:

  Prachtige outfit. Staat je heel goed! Ik draag nooit een heel pak maar wel een blazer op een jeans of een nette pantalon met een blouse

  1. Margo schreef:

   Is ook altijd leuk inderdaad!

 3. Desirée schreef:

  Oehhhh, looking good!

 4. MARIJKE schreef:

  Even serieus, hoe awesome zie jij eruit! Staat je fantastisch!

  1. Margo schreef:

   Aaaaah thanks!!

 5. Jorinde schreef:

  Wow Margo, wat een top outfit! Je straalt helemaal!

 6. Melle schreef:

  Zélfs met een bad hair day ziet het er echt super super leuk uit. YAAAYY! Echt top, een échte girlboss 🙂

 7. Manon schreef:

  Girl boss? WOMAN BOSSSS, wauw dit staat je geweldig

 8. Kim schreef:

  Woaaah wat zie je er goed uit! Mooie kleurencombinatie ook. Haha, en ik zat net te denken: wat zit je haar leuk!

  1. Margo schreef:

   Hahaha zo grappig, en dank je wel <3

 9. Saskia schreef:

  Ziet er erg tof uit. Ik hou wel van de combi blauw/wit. Tof blauw truitje ook, de plooi en alles.

 10. Alyssa schreef:

  Heel mooi!! En wat die bad hair day zie ik niks hoor 😀

  1. Alyssa schreef:

   (Oeps, in plaats van ‘wat’ moest er ‘van’ staan)

 11. evelien schreef:

  Wat een prachtige foto’s girl! En wauw ik ben verkocht, wat is dat tof zo’n pak voor vrouwen. Gaaf!
  Liefs! Evelien

 12. Ysanne schreef:

  Bad hair day? Juist super leuk! En wat staat die je goeeehoeed!

 13. Laura schreef:

  Staat je zo goed! Hele leuke kleur ook

 14. Sher schreef:

  Looking goooood!

 15. Looking good, hon!
  Die girlboss modus staat je wel!

  Ik heb ook weer een pak aangeschaft, aangezien maatje 38 mij niet meer past. Tel er maar drie maten bij op. Een pak voelt gewoon zelfverzekerd en met een paar hakken eronder ook nog eens een stukkie slanker.

  Die tip van die bloesjes bij de H&M ga ik even onthouden. Want; erg leuk!

 16. Miriam schreef:

  Wauw, wat super mooi!! Die kleuren staan je echt prachtig! Ik heb geen pak in mijn kast hangen, wel heeeeeel veel jasjes haha. Leuke combi zo. Ik heb meestal donker aan omdat dat ‘netjes’ is maar dit kan ook heel goed! Ga ik even onthouden 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *