Ik zou natuurlijk heel stoer kunnen beginnen en lekker kletsen over dat ik gewoon casual een grijs pak draag alsof dat niks bijzonders is. Maar het is wel bijzonder!

Ik ben ook maar gewoon een grietje wat soms nog niet kan geloven wat er gebeurt door deze blog. Ik vind het niet meer dan normaal om gewoon mijn dankbaarheid te tonen, in dit geval naar MS Mode, van wie ik dit geweldige sexy doch #girlbossy pak kreeg. Gebeurtenissen zoals deze zorgen ervoor dat ik ook fashionwise uit m’n comfortzone ga. Want zou ik dit zelf kopen? Hiervoor niet. En nu ik dit heb gedragen en gezien: ja. I want more.

MS Mode grijs pak

MS Mode grijs pak

grijs pak

Ik combineerde dit waanzinnig mooie losvallende pak (broek maat 48 en blazer maat 46) met een blauw bloesje van H&M (maat 46) wat ik echt al forever in m’n kast heb hangen. Dit soort bloesjes heeft H&M altijd dus er valt altijd wel een leuk kleurtje te scoren wat goed bij dit grijze kleurtje past.

DSC04986

Wat ik zo mega fijn vind van dit pak is dat je, natuurlijk, het ook los van elkaar kan dragen. Vrijdag droeg ik het jasje op een spijkerbroek en dan is het gewoon ok. Ik was even vergeten dat blazers ook leuk waren.

En de broek kan natuurlijk ook met een bloesje of whatever, zonder jasje.

Sandaaltjes (maat 41) komen van Forever21. Vreselijke bad hair day: helemaal van mezelf.

En, vertel me, heb jij een pak in de kast hangen? Waar combineer jij het graag mee?

Blazer shop je hier
Broek shop je hier

Foto’s door May