LEUK

Perenijsjes eten • Poes die haar vakantie-oppas-mama lief vindt • ‘s Avonds op het dakterras zitten • Douwe Bob die echt knetter goed zingt op het ESF • De lege sportschool omdat het te warm is • Hoewel mijn auto het regelmatig begeeft, weet mijn knappe vriend hem elke keer weer te maken • Eerste succesvolle Weight Watchers week • De enorm vriendelijke mevrouw in de Yves Rocher winkel • Een denim short en me er goed in voelen •  54 kilometer fietsen en niet eens spierpijn hebben • Nog een maand totdat we naar Frankrijk gaan!

STOM

Hipsters op vintage racefietsen. Met een Scandinavische rugzak en een groene jas • Die man in de supermarkt die met z’n grote bek roept “HOEVEELSTE BEN IK NOU AL IN DE RIJ?” terwijl alle kassa’s al open waren. Vriend, het is druk • Mensen die zeuren over andermans Instagram feed. Smaken verschillen • Dat de airco het niet zo lekker doet op kantoor • Een doos slagroomtruffels krijgen • Copy+paste mailtjes krijgen. Ik heet geen Lisa en we hebben nog nooit eerder samengewerkt • Mensen die niet meer yes kunnen zeggen, alleen maar YAAAS.