Leuke dingetjes stomme dingetjes

LEUK

Perenijsjes eten • Poes die haar vakantie-oppas-mama lief vindt • ‘s Avonds op het dakterras zitten • Douwe Bob die echt knetter goed zingt op het ESF • De lege sportschool omdat het te warm is • Hoewel mijn auto het regelmatig begeeft, weet mijn knappe vriend hem elke keer weer te maken • Eerste succesvolle Weight Watchers week • De enorm vriendelijke mevrouw in de Yves Rocher winkel • Een denim short en me er goed in voelen •  54 kilometer fietsen en niet eens spierpijn hebben • Nog een maand totdat we naar Frankrijk gaan!

STOM

Hipsters op vintage racefietsen. Met een Scandinavische rugzak en een groene jas • Die man in de supermarkt die met z’n grote bek roept “HOEVEELSTE BEN IK NOU AL IN DE RIJ?” terwijl alle kassa’s al open waren. Vriend, het is druk • Mensen die zeuren over andermans Instagram feed. Smaken verschillen • Dat de airco het niet zo lekker doet op kantoor • Een doos slagroomtruffels krijgen • Copy+paste mailtjes krijgen. Ik heet geen Lisa en we hebben nog nooit eerder samengewerkt • Mensen die niet meer yes kunnen zeggen, alleen maar YAAAS.

14 Comments

  1. Wat een leuk lijstje, om het stomme lijstje moest ik echt lachen, ik kan mij voorstellen dat dat irritatie puntjes zijn! 😉 Wat een fijn vooruitzicht: Frankrijk!!

  2. Ojee. Schuldig. Ik ben zo’n YAAAAS’er geworden. Sorry!!! (Na zaterdag als Douwe Bob nog een keer knetter goed zingt zal ik het weer afleren, goed?)

  3. Lekker lijstje, ik krijg gelijk zin in een perenijsje (maar alléén van Festini hoor). En ik ben dus ook zo iemand die YAAASSSSS roept. Geen idee hoe dat ineens zo’n dingetje is geworden. Net nu we YOLO zijn afgeleerd, zul je net zien 😉
    – X Marloes

  4. Hahaha leuk dat je ook een keer een stom lijstje erop zet! Allemaal zo herkenbaar, vooral van de slagroomtruffels. Is soms zo lastig om daar nee tegen te kunnen zeggen!

    Liefs! Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *