Outfitfoto’s die de blogposts niet gehaald hebben

Laten we de week leuk afsluiten met een stevig staaltje lelijke-smoelen-trekken van tante Marg!

We hebben ze allemaal, de debiele selfies, de foto’s met de ogen dicht of dat kiekje waar je net even de andere kant op kijkt… awkward. Er zijn al een hele rits outfitfoto’s gemaakt door May, en niks ten nadele van haar talent, maar hoe ik er af en toe op sta… of niet. Nou, enjoy! 😀

DSC07228

Mijn poging om stoer te kijken en dan echt op zo’n model te lijken… failed. Zodra ik niet lach, ben ik een bozie. Ook al kijk ik neutraal. Ik concludeer bij deze dat ik een resting bitch face heb. Niks aan te doen.

DSC07167

Uhm joehoe, camera is hier.

DSC09126

DEZE MAN! Ging midden in mijn shoot z’n billen in de lucht gooien. Why? Of hij wilde gewoon irritant doen, of hij was echt helemaal ignorant. Wel komisch plaatje zo.

DSC09164

Koud. Het was koud.

DSC09164

Als je juk hebt, moet je krabben. En je krijgt er gratis 3 onderkinnen bij.

DSC09303

Het plezier spat er vanaf. O, wat sta ik te genieten.

Ik kwam er nog veel meer tegen, dus er komt ongetwijfeld een deel 2 😀

23 Comments

  1. Wat leuk al die mislukte outfit foto’s te delen!! Haha het hoort het inderdaad allemaal bij dit soort dingetjes. Ik heb er ook zoveel haha! Leuk artikel meis. <3
    Liefs! Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *