Maart is weer voorbij! En in maart had ik de huidmaand in het leven geroepen. Niet zozeer voor jou als lezer, want hey, als je een beautyblog wil bezoeken kom je niet naar mij toe – maar wel voor mij. Ik testte en probeerde bepaalde dingen uit, en op een paar specifieke dingen wilde ik terugkomen. Laatst schreef ik al over Eucerin voor m’n hoofdhuid, en nu review ik het testsetje van La Roche Posay wat ik bestelde!

Ik ben altijd al een rooierd geweest. Blozende wangen, snel geïrriteerde huid, vooral boven m’n wenkbrauwen en rond m’n neus.. en naarmate ik ouder word en m’n huid zie veranderen, komen er ook meer rode adertjes bij. Dit is een teken van rosacea, couperose. Natuurlijk minimaal, maar ik wil er in dit geval op tijd bij zijn en toen ik de Rosaliac lijn langs zag komen, wilde ik dit wel eens proberen.

Ik bestelde op YourSkin.nl een testsetje met een micellaire reinigingsgel, een intensief serum, een rijke crème (ik neem aan voor ‘s nachts) en een lichte crème voor op de dag.

Eerste indruk?

Het is tenslotte een XS REVIEW, dus ik kan er kort over zijn. Het serum = heel fijn! De micellaire gel: bijzonder, maar prettig koel. De crèmes: fijn en voedend, maar ruiken enorm naar zonnebrand crème.

Tweede indruk?

De crèmes zaten in kleine sample tubes en waren na een week op. Ik miste ze eigenlijk ook niet. Ik was al niet fan van de geur, dus groetjes! Het micellaire gelletje is handig voor in de toilettas, ik heb het bijvoorbeeld gebruikt in Budapest, afgelopen weekend. Maar heb ik het nodig voor m’n rode huid? Nee. Want dat doet het serum eigenlijk al! Ik gebruik deze 2 keer per dag. En eigenlijk is dit zo fijn en voedt het zo goed, en ik heb nog een egalere huid ook. Tuurlijk is het soms geïrriteerd en roder, maar over het algemeen zijn mijn wangen egaal en ziet mijn huid er gezond uit. En ik hoef niet eens een creme te gebruiken over het serum!

Deze ga ik zeker vaker kopen. Wat een fijn merk! Er komt nu ook een shampoo van aan, dus ik heb hele goede hoop!

Ken jij dit merk, en wat is jouw mening?