Dit is een maand vol verjaardagen! Zo is 22 april mijn blogverjaardag, word ik 14 april alweer een jaar ouder en dan hebben we ook nog m’n moeder, schoonzus, vriendin en zo kan ik nog wel even doorgaan. Vaak is een verjaardag een jubeldag vol leuke dingen, maar ik vind het eens leuk om de andere kant te belichten: welke blogs scoorden het allerslechtst?

Tot nu toe heb ik 207 blogs gepubliceerd vanaf 22 april. In het begin ging ik een beetje onregelmatig aande slag, later kwam er structuur in: elke werkdag een blog, en niet op feestdagen. Dan wil ik met m’n familie bezig zijn. Echter, in de laatste drukke periode skipte ik nog wel eens een vrijdag, maar ik heb ook een week 2 blogs op een dag geplaatst, wat het in theorie dan weer compenseert (I love statistieken!). Dus hier komen ze!

Rotterdams versus Engels

Ah, ik vond dit echt een hilarische gebeurtenis. Misschien heb ik het niet zo hilarisch opgeschreven, want deze heeft in totaal maar 22 paginaweergaven. Jawel, keiharde cijfers hier! De post beschrijft een prachtige miscommunicatie in het Kruidvat. Je leest hem hier!

Focaccia parmaham

Mijn favorietje, mijn lievelings, zo slecht gelezen. Dit recept dateert vanuit de begintijd van m’n blog, dus ik snap het ook wel weer. Maar 18 mensen bekeken deze. Maar ga lekker smikkelen en smullen, en ik ga hem morgen weer maken voor de lunch – misschien inspireer ik je! Je leest hem hier.

Focaccia parmaham

Eucerin kalmerende hoofdhuidcreme

Deze schreef ik laatst. Ik weet al langer dat beauty niet echt aanslaat op mijn blog, maar ik ben zo enthousiast over dit product dat ik er gewoon over wilde schrijven. Of jullie het nou leuk vinden of niet 😉 Je leest hem hier!

Ik ben het nog lang niet zat, dus je bent nog lang niet van me af! De laatste tijd heb ik door de verhuizing minder tijd gehad om andere blogs te lezen, en ik vind jullie de allerleukste dat je nog wel steeds mijn blog komt bezoeken! Ik maak het goed, beloofd 😉