De 1 april grappen waarvan ik dacht: neh

01 april 2016

Sinds social media er is, zijn 1 april grappen veel meer aanwezig. Welk bedrijf is het leukst, wie wordt er geloofd? Ik vind ze dit jaar wel erg doorzichtig allemaal en als ik dan de serieuze reacties van mensen op Facebook zie denk ik… facepalm.

Bron

Raketje

Die van Ola.. die heb je vast gezien. Ola beweerde dat de Raket uit het assortiment ging. Ja hoor, geloof je het zelf. Naast de kwaaie pieren die het bericht geloofden en er schande van spraken, waren er ook mensen die er doorheen prikten. Irritant detail: er zijn al ‘Red de Raket’ evenementen op Facebook. Facepalm keer 100. Mensch, wees toch niet zo goedgelovig.

Tompoes

De Hema, die met een deodorant met tompoes geur komt. Daar val ik niet voor. Nee, echt niet. Vooral zo rond eind maart. En ik hoef ook niet zo mierzoet te ruiken onder m’n oksels. Dat was leuk toen ik 14 was (FA for life!) maar nu wil ik graag een goede anti transpirant thank you very much

Thuisbezorgddrone

Een restaurant wat beweert met drones te gaan bezorgen. Inclusief promo filmpje. Nee, zo gek krijg je tante Marg niet. Leuk bedacht, goeie buzz, actueel ook: maar no. Dan komt m’n sushi al helemaal nooit meer aan. Goeie meeuw die dat zakje laat vliegen.

Welke 1 april grap viel jou op?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...