Yihaaaa! Als je dit leest, ben ik of mezelf rot aan het rennen om op tijd te zijn, of hebben we net getekend! Om 8 uur mogen we onze sleutel al in ontvangst nemen en dan gaat het feest beginnen. Het klusweekend staat voor de deur!

Wat gaat er gebeuren?

Gisteren is de inspectie geweest en heb ik al een goed overzicht kunnen krijgen wat er, naast verven en behangen, nog moet gebeuren. En dat is gelukkig vrij weinig 😀 Ik ga vandaag al heel veel verven. Volg me op Snapchat (hetismarg) en Insta (@hetismarg.nl) want ik ga updatejes plaatsen. Ik ben er alleen dus ik zal ongetwijfeld de behoefte hebben om tegen een camera te praten. Halverwege de middag komt el boyfriend terug van het werk en gaan we een hele hoop opmeten.

Morgen komt er een grotere klusploeg en gaat er behangen worden, worden er gaatjes gedicht en gaat heul veul gewit worden. De slaapkamer is donkerblauw (aaaah donker!) en op andere plaatsen in huis is het donkergroen (aaaah donker). Waarschijnlijk gaat de donkere kleur door het behang en de lichtere verf heen komen, dus voordat de klusploeg komt ga ik effe flink witten.

Ik kan gewoon niet geloven dat het straks allemaal van ons is. Had ik al AAAH gezegd?

Fijn weekend en als je in de buurt bent, kom langs! Geintje.