Poezenplog

Everybody loves poezenplaatjes. Jij ook! Zo niet, dan heb je nu vast wel weer weggeklikt. De vorige keer vonden jullie de foto’s van Poes echt te leuk dus ik wilde er weer wat showen. Poes is namelijk echt te grappig, zeg ik volledig onbevooroordeeld.

IMG_5683

We kochten laatst een nieuwe krabpaal voor haar omdat ze zich overduidelijk verveelde. Ze had nog een klein kittenkrabpaaltje en vanaf het begin af aan moest ze daar niks van hebben. Ik wilde speciaal er 1 met verschillende zitdingetjes – ze zit graag hoog naar ons te kijken – en met een beestje aan een elastiekje. Mission accomplished! Ze is wel iets te groot voor het iglootje, maar das alleen maar komisch.

IMG_5425

Als ze zo bij me ligt kan ik d’r wel opvreten. Wat een droppie. Kijk dat pootje!!

IMG_5662

Er gaat natuurlijk niks boven wonen in een doos. En mij vervolgens als een freak aankijken.

IMG_5805

Nog 1 uit de categorie: freaky kijken. Er zat hier ongetwijfeld een duif op het balkon.

IMG_5858

Dit deed ze heel vaak toen ze nog klein was, en nu nog maar zelden. Op d’r rug draaien. Alleen als ze in ultieme chilling is bij mij op schoot.

IMG_6106

Hier zat ze dus zittend te slapen op de krabpaal. TE schattig. Gewoon een beetje zoals we ons allemaal voelen op maandagochtend, zittend op de rand van het bed… πŸ˜‰

IMG_6189

Hier was Poes net geopereerd en ik had het kleedje wat erin lag op de bank gelegd. Kon ze daar chillen. Maar nee, ze chillt liever in het kooitje. Okee… is goed Poes.

Dit was een reuzeleuke Poesplog. She’s going places! Herken jij hier dingen uit van jouw huisdier?

5 Comments

  1. Wat is het toch een snoepie! Hele leuke en herkenbare foto’s. Ik kan ook nog steeds verliefd zijn op onze rooie theemuts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *