Selecteer een pagina

Outfit: Oh

14 maart 2016

Greetings, loved ones! Het weekend is weer voorbij en OH wat was het een fijne he? Heerlijk weertje, all good. Ik was helemaal in de mood voor wat outfits, dus we schoten onder andere deze.

DSC00892

DSC00902

DSC00916

Ik laat nog steeds graag m’n billen zien, jawel! Ik vind dat dat mag. Het shirtje is van BYZOE, het styling event bedrijf van een vriendin van mij. Ik schreef al eerder over haar, en ze heeft zulke leuke dingen! Dit OH shirtje heeft ze ook met neon gele letters. Het is one size – gelukkig met een beetje stretch 😉 en kost € 24,95.

DSC00929

Ook het cutie ananaskettinkje komt BYZOE vandaan en kost € 4,95. Broek is van Primark in maat 46 en de schoenen zijn van Hobb’s en kocht ik ooit op wehkamp.nl. Mijn Invisibobble is uiteraard ook van de partij 😉 De sjaal uit de eerste foto pikte ik voor deze gelegenheid van May, mijn topfotograaf.
DSC01011

En hoe was jouw weekend?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...