OUTFIT Casual fancy

Deze outfit droeg ik voor het eerst naar de MS Mode modeshow. Heel anders dan ik van mezelf gewend ben, maar sindsdien is het wel 1 van m’n favorieten. Netjes, en toch ook chill. En hoewel ik mezelf nog steeds een beetje mannelijk vind in een overhemd, zet ik me daar gewoon overheen. En ik neem met deze post ook afscheid van m’n favoriete schoenen…

DSC00808

DSC00833

DSC00835

Dit is m’n daily bag. Sinds ik in Vietnam ben geweest en daar hetzelfde model in het geel zag, was ik er verliefd op. Helaas was ik daar te laat om hem te kopen, en daarom ging ik in Nederland op zoek naar iets soortgelijks. Moeilijk, want deze is meestal niet echt te vinden in leuke kleurtjes. Maar op AliExpress vond ik deze en we’ve been loving each other since! 😀

DSC00813

DSC00819

Messy hair don’t care! De ketting komt van H&M, in een setje met een witte marble halve maan. Het enorm fijne vest scoorde ik in de sale bij Forever21. Ook de oversized witte bloes komt ervandaan (toen ik thuis kwam, zag ik pas dat hij van de mannenafdeling komt… maar dit terzijde).

DSC00796

De blauwe jeans is m’n lievelings en komt van H&M. Ik heb hem al best een tijd, maar hij wordt nu langzamerhand te groot. Veel in de droger, en dan kan ik hem weer een dagje aan. En dan niet zitten, dan lubbert hij 😉 De schoenen die ik draag zijn m’n favo Nikes, die nu na het klussen en verhuizen echt vergaan zijn. Ik zal jullie missen!

De foto’s zijn uiteraard gemaakt door May.

Wat vind jij van de witte bloes?

23 comments

 1. Marije schreef:

  Leuke outfit! Blouse staat je super, niets manlijks aan.

  Love the ketting!

  Maak er een mooie dag van!

 2. Ik ben sinds vorig seizoen gek op okergeel en tinten die erop lijken. Color blockt zo lekker met goede knalkleuren, zoals je blauwe tas 🙂

 3. Iris schreef:

  Leuke outfit en de kleuren zo bij elkaar vind ik heel tof!

 4. Sandra schreef:

  Staat je heeeel goed! Die blouse vind ik je echt heel tof staan hoor. Like it. 🙂 Ennnn ik ben verliefd op jouw vest, en dan vooral in combinatie met de witte blouse. 😀

 5. saskia schreef:

  Ja, ik vind de outfit heel erg leuk. Vooral het vest, lekker warm en gewoon mooi 🙂

 6. Anna schreef:

  Wat leuk <3. Ik vind de kleur van het vest prachtig, zo dol op okergeel.

 7. Nailtalk schreef:

  You rock okergeel en donkerblauw! Staat je fantastisch Margo!

 8. Fleur Sophia schreef:

  Wat staat dat okergeel je ontzettend mooi in je gezicht, zeg! Vaker dragen! 😀

 9. Laura schreef:

  Leuke outfit! Netjes maar ook lekker vrolijk!

 10. Darina schreef:

  Ik vind de hele outfit erg leuk. Staat je goed!

 11. Manon schreef:

  Wat een geweldige outfit. Ik vind die kleur van je vest echt tof

 12. evelien schreef:

  Leuke outfit!!! Ik vind je vest echt heel erg leuk, en wat een mooi kettinkje. <3
  Liefs! Evelien

 13. Josine schreef:

  Chica! Zo herken ik je.. Haha grapje! Nu je het schrijft, die kleur had je toen bij MS aan en stond je heel goed. Staat je heel goed!
  Enne die blouse mannelijk! Neuhhhh xx Josine

 14. Mimi schreef:

  Ik vind de blouse een topper, de witte blouse kan altijd en staat je goed hoor!
  Een tip voor de denim; trek er een goede corrigerende slip onder. Valt ie net wat mooier in de band!

  1. Margo schreef:

   Maar dingen verbergen met corrigerende kleding is net waar het hier op mijn blog niet om gaat.. ????

   1. Margo schreef:

    En die vraagtekens staan voor een smilie 😀

 15. Miriam schreef:

  Wauw! Ik ben echt (voor mijzelf) anti okergeel, maar staatje echt super! Leuke combi ook zo en natuurlijk de sneakers. Gotta love sneaker! ????

 16. Mariska schreef:

  Vind dat vest echt geweldig! Wat zie je er weer goed uit 😀

 17. Bertine schreef:

  oh dit staat zo leuk he! die kleur van dat vest staat prachtig bij de blauwe tas<3

  1. Margo schreef:

   Dank je wel! <3

 18. MARIJKE schreef:

  Hele toffe outfit. Mooi zo’n kraak-helder overhemd!

 19. Super leuke outfit, ik vind je haar leuk zo opgestoken. Het vest in die kleur ben ik echt tijden naar opzoek geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *