OUTFIT Casual fancy

Deze outfit droeg ik voor het eerst naar de MS Mode modeshow. Heel anders dan ik van mezelf gewend ben, maar sindsdien is het wel 1 van m’n favorieten. Netjes, en toch ook chill. En hoewel ik mezelf nog steeds een beetje mannelijk vind in een overhemd, zet ik me daar gewoon overheen. En ik neem met deze post ook afscheid van m’n favoriete schoenen…

DSC00808

DSC00833

DSC00835

Dit is m’n daily bag. Sinds ik in Vietnam ben geweest en daar hetzelfde model in het geel zag, was ik er verliefd op. Helaas was ik daar te laat om hem te kopen, en daarom ging ik in Nederland op zoek naar iets soortgelijks. Moeilijk, want deze is meestal niet echt te vinden in leuke kleurtjes. Maar op AliExpress vond ik deze en we’ve been loving each other since! ๐Ÿ˜€

DSC00813

DSC00819

Messy hair don’t care! De ketting komt van H&M, in een setje met een witte marble halve maan. Het enorm fijne vest scoorde ik in de sale bij Forever21. Ook de oversized witte bloes komt ervandaan (toen ik thuis kwam, zag ik pas dat hij van de mannenafdeling komt… maar dit terzijde).

DSC00796

De blauwe jeans is m’n lievelings en komt van H&M. Ik heb hem al best een tijd, maar hij wordt nu langzamerhand te groot. Veel in de droger, en dan kan ik hem weer een dagje aan. En dan niet zitten, dan lubbert hij ๐Ÿ˜‰ De schoenen die ik draag zijn m’n favo Nikes, die nu na het klussen en verhuizen echt vergaan zijn. Ik zal jullie missen!

De foto’s zijn uiteraard gemaakt door May.

Wat vind jij van de witte bloes?

23 Comments

  1. Staat je heeeel goed! Die blouse vind ik je echt heel tof staan hoor. Like it. ๐Ÿ™‚ Ennnn ik ben verliefd op jouw vest, en dan vooral in combinatie met de witte blouse. ๐Ÿ˜€

  2. Chica! Zo herken ik je.. Haha grapje! Nu je het schrijft, die kleur had je toen bij MS aan en stond je heel goed. Staat je heel goed!
    Enne die blouse mannelijk! Neuhhhh xx Josine

  3. Ik vind de blouse een topper, de witte blouse kan altijd en staat je goed hoor!
    Een tip voor de denim; trek er een goede corrigerende slip onder. Valt ie net wat mooier in de band!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *