Klusplog!

23 maart 2016

De vraag die ik veel kreeg de laatste dagen: hoe gaat het met klussen? Jullie waren ook echt heel benieuwd en dat vind ik zo leuk! Ik wilde eigenlijk gaan vloggen, maar omdat we binnen een week gaan verhuizen is de tijd beperkt en ligt m’n prio, zoals je misschien begrijpt, niet bij video’s maken. Maar ik maak wel heel veel foto’s en daarom leek een plogje me een beter idee! En: op Snapchat doe ik regelmatig verslag van mijn klusperikelen (@hetismarg).

Met inpakken waren we 2 weken geleden al begonnen. We hadden aardig wat inboedel op Marktplaats gezet en donderdagavond werden de tafel, stoelen en fornuis opgehaald. Lege boel zo, zonder tafel. Maar nu kunnen hier de dozen mooi opgestapeld worden. Oh, en deze aap gaat absoluut niet mee. Ik heb een bloedhekel aan die aap.

2

Vrijdagochtend om 8 uur mochten we de sleutels al in ontvangst gaan nemen! Ik sliep die nacht voor geen meter, zo excited was ik. Maar dat boeide me niks 😀 De overdracht duurde een uurtje. De notaris was een jolige baas die z’n verhaal op een leuke manier opdreunde. Ik vond het geinig, ook al had hij het al 1 miljoen keer gedaan, hij probeerde er wel iets leuks van te maken. Aktes doornemen is natuurlijk ook baggersaai. Maar na het overhandigen van de sleutelbos, het doornemen van de hypotheekakte en handjesschudden was het gedaan: op naar het huis!

1

En ik was BLIJ!

4

Donderdag had ik nog een laatste inspectie en daar nam ik deze foto van de keukenmuur. Kijk, smaken verschillen, maar ik vind dit niet mooi. Dus dit is het afgelopen weekend overgeverfd. Die witte letters waren stickers, en het groen helaas verf. Er moest 4 keer Histor monodek overheen, maar dan heb je ook wat.

3

En zo is het nu!

IMG_6737

Als eerste begon ik met het verven van de slaapkamermuur. Deze moest zaterdag behangen worden maar er zat donkerblauw op. Dit mocht dus nog wel een laagje wit krijgen, want anders zou de kleur waarschijnlijk door het behang heen komen. Lekker alles afplakken, zeil op de grond, muziekie aan en go!

klusplog

‘s Avonds gingen we naar IKEA omdat we een ladekast en 2 boekenkasten wilden hebben. Uiteraard was dit niet het enige waar we mee naar huis gingen, zoals altijd bij IKEA 😉 en je kan mij een hoop wijsmaken, maar dit is geen kroepoek vriend!

8

Zaterdagochtend was er een klusploeg paraat! M’n vader en broer hebben deze muur behangen en god, ik ben hier zo blij mee! Hoe vet is dit?!

9

Zondag kwam m’n schoonmoeder de boel schoonmaken. De badkamer was first. Ik ben op dit meubel ook zo verliefd. Ik kreeg een hoop reacties in de trant van: het lijkt wel een hotel! I know, right? ^^ *smug face*

M’n mamsie had deze muur geverfd (let niet op de randjes, die heb ik pas maandag gedaan) en m’n zwager de kasten in elkaar gezet. Wat een teamwork en wat gaat het hard zo he? Deze muren waren donkergrijs. Op zich niks mis mee, maar we houden van licht. Nu hebben we een heel donker huis, en nu we in het nieuwe huis zoveel ramen hebben en er zoveel licht naar binnenkomt, mogen ook de muren lekker licht.

11

Hou ook zo van die vloer. Grijs = liefde. En ondertussen in het ‘oude huis’… (brr, die vloer vind ik zo leeeluk!). Poes doesn’t give a fuck. Zo lijkt het nu. Verder is ze volledig van de leg. Gelukkig voor haar duurt dit maar een weekje!

12

Kijkje in de keuken?

14

Utterly in love! En als je je omdraait zie je dit: de trap naar het dakterras.

13

Meer volgt! We gaan aankomend weekend al over. Ik zal binnenkort weer een plogje maken en ik hoop een hometour als alles af is! Ik zou jullie allemaal wel uit willen nodigen 🙂

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...