Klusplog!

De vraag die ik veel kreeg de laatste dagen: hoe gaat het met klussen? Jullie waren ook echt heel benieuwd en dat vind ik zo leuk! Ik wilde eigenlijk gaan vloggen, maar omdat we binnen een week gaan verhuizen is de tijd beperkt en ligt m’n prio, zoals je misschien begrijpt, niet bij video’s maken. Maar ik maak wel heel veel foto’s en daarom leek een plogje me een beter idee! En: op Snapchat doe ik regelmatig verslag van mijn klusperikelen (@hetismarg).

Met inpakken waren we 2 weken geleden al begonnen. We hadden aardig wat inboedel op Marktplaats gezet en donderdagavond werden de tafel, stoelen en fornuis opgehaald. Lege boel zo, zonder tafel. Maar nu kunnen hier de dozen mooi opgestapeld worden. Oh, en deze aap gaat absoluut niet mee. Ik heb een bloedhekel aan die aap.

2

Vrijdagochtend om 8 uur mochten we de sleutels al in ontvangst gaan nemen! Ik sliep die nacht voor geen meter, zo excited was ik. Maar dat boeide me niks 😀 De overdracht duurde een uurtje. De notaris was een jolige baas die z’n verhaal op een leuke manier opdreunde. Ik vond het geinig, ook al had hij het al 1 miljoen keer gedaan, hij probeerde er wel iets leuks van te maken. Aktes doornemen is natuurlijk ook baggersaai. Maar na het overhandigen van de sleutelbos, het doornemen van de hypotheekakte en handjesschudden was het gedaan: op naar het huis!

1

En ik was BLIJ!

4

Donderdag had ik nog een laatste inspectie en daar nam ik deze foto van de keukenmuur. Kijk, smaken verschillen, maar ik vind dit niet mooi. Dus dit is het afgelopen weekend overgeverfd. Die witte letters waren stickers, en het groen helaas verf. Er moest 4 keer Histor monodek overheen, maar dan heb je ook wat.

3

En zo is het nu!

IMG_6737

Als eerste begon ik met het verven van de slaapkamermuur. Deze moest zaterdag behangen worden maar er zat donkerblauw op. Dit mocht dus nog wel een laagje wit krijgen, want anders zou de kleur waarschijnlijk door het behang heen komen. Lekker alles afplakken, zeil op de grond, muziekie aan en go!

klusplog

‘s Avonds gingen we naar IKEA omdat we een ladekast en 2 boekenkasten wilden hebben. Uiteraard was dit niet het enige waar we mee naar huis gingen, zoals altijd bij IKEA 😉 en je kan mij een hoop wijsmaken, maar dit is geen kroepoek vriend!

8

Zaterdagochtend was er een klusploeg paraat! M’n vader en broer hebben deze muur behangen en god, ik ben hier zo blij mee! Hoe vet is dit?!

9

Zondag kwam m’n schoonmoeder de boel schoonmaken. De badkamer was first. Ik ben op dit meubel ook zo verliefd. Ik kreeg een hoop reacties in de trant van: het lijkt wel een hotel! I know, right? ^^ *smug face*

M’n mamsie had deze muur geverfd (let niet op de randjes, die heb ik pas maandag gedaan) en m’n zwager de kasten in elkaar gezet. Wat een teamwork en wat gaat het hard zo he? Deze muren waren donkergrijs. Op zich niks mis mee, maar we houden van licht. Nu hebben we een heel donker huis, en nu we in het nieuwe huis zoveel ramen hebben en er zoveel licht naar binnenkomt, mogen ook de muren lekker licht.

11

Hou ook zo van die vloer. Grijs = liefde. En ondertussen in het ‘oude huis’… (brr, die vloer vind ik zo leeeluk!). Poes doesn’t give a fuck. Zo lijkt het nu. Verder is ze volledig van de leg. Gelukkig voor haar duurt dit maar een weekje!

12

Kijkje in de keuken?

14

Utterly in love! En als je je omdraait zie je dit: de trap naar het dakterras.

13

Meer volgt! We gaan aankomend weekend al over. Ik zal binnenkort weer een plogje maken en ik hoop een hometour als alles af is! Ik zou jullie allemaal wel uit willen nodigen 🙂

18 comments

 1. Marije schreef:

  Wat is jullie nieuwe huis leuk! En wat zullen jullie gaan genieten!

 2. Darina schreef:

  Prachtig! Echt heel mooi gedaan! Lekker genieten van al dat moois

 3. Sandra schreef:

  Wauwie! Die keuken, badkamer, slaapkamer muur… Té tof voor woorden joh! Serieus, precies mijn smaak. Jaloerse kip hier hoor, haha! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Het ziet er nu in ieder geval al super ruim en mooi uit! 😀

 4. Elaintje schreef:

  Wauw, mooi hoor. Ik heb een haat-liefde verhouding met klussen. Als ik jouw foto’s zie denk ik: wat heerlijk om daar mee bezig te zijn en resultaat te zien. Maar als ik er echt mee bezig ben vind ik het wel altijd veel te lang duren. Succes nog verder!

  1. Margo schreef:

   Haha, ik herken dit wel!! Gelukkig duurt dit maar een week en kunnen we zaterdag al over. Ik zou geen geduld hebben voor een maandenlange verbouwing 😀

 5. Tineke schreef:

  Heel erg leuk om een plog van de verhuizing te zien. Het schiet al mooi op en ik ben erg benieuwd naar het resultaat. De vloer die in jullie nieuwe huis ligt is erg mooi!
  Liefs

 6. Laura schreef:

  Wauw zo mooi! Ik vind die muur met het behang echt het allervetst! Ben benieuwd naar het eindresultaat!

 7. Anne-Sterre schreef:

  Wauw wat gaat het er al tof uitzien! Wij hebben zelf gister ook de sleutels gekregen van ons nieuwe huurhuis, toch net iets anders maar ook behoorlijk blij mee!

  1. Margo schreef:

   Wat leuk, gefeliciteerd!

 8. Nienke schreef:

  Jeetje Marg, het ziet er echt heel erg mooi uit! De badkamer is net als een hotelletje inderdaad, hihi. Ik vind vooral het halletje leuk met die trap naar het dakterras en dat schattige deurtje.

 9. Manon schreef:

  Dat ziet er tot nu toe al heel erg goed uit. leuk om deze plog te zien

 10. Marieke schreef:

  Wat een tof huis! En dat behang in de slaapkamer vind ik heel erg gaaf! En ik ben best wel een beetje jaloers op jouw keuken ????

 11. Mariska schreef:

  Wauw, wat goed bezig! Het wordt zooo mooi! Geweldig, geniet er van! 😀

 12. Jorinde schreef:

  Wauw wat een prachtig huis!!! Heel veel klus- en woonplezier toegewenst!

 13. Ysanne schreef:

  Margo, Neem die foto met je happy face alsjeblieft als profielfoto op elk social media kanaal. Zoo mooi!

 14. Claudia schreef:

  Zo he dat huis ziet er echt uit als een droomhuis. Ik ben rete benieuwd naar het resultaat.

 15. Miriam schreef:

  Oehhhh, ZO MOOI!!! Ik heb net een blog geschreven over een droompje van mij (komt nog online), maar dit komt aardig in de buurt zeg. Heel erg gaaf. Love je behang van die stenen (ga ik onthoudennnn hhaha) en ben benieuwd naar je house tour 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *