IN THE SPOTLIGHT 2 | Friends with blogs

In mijn eerste deel in de spotlight rubriek zette ik Suzanne in het zonnetje, die naast mooie lakjes ook mooie armbandjes maakt. In deel 2 deel ik vandaag mijn offline vriendinnen die ook leuk online bezig zijn: 2 bloggers en 1 fashion stylist! Woeptiedoo, lekker bezig.

Busybeeanca

busybeeanca-2Bianca startte halverwege 2015 haar blog waarop ze schrijft over van alles en nog wat. Ze werkt fulltime bij KLM Medical Services op Schiphol, bakt de mooiste taarten en toetjes, is verslaafd aan Chanel nagellak en is sinds kort ook zwanger. Leuheuk! Ook doet ze mooi vrijwilligerswerk bij Stichting Ambulance wens. Ik ken Bianca al 10 jaar en dus zij verdient wel even een bezoekje van jou, toch? Lees vooral even haar laatste blog, waarin ze haar werk uit de doeken doet. Super interessant!

BY ZOE

12027675_230001277346103_15227688661176613_nByZoe.nl is geen blog, oke, maar wel het toffe bedrijf van Kim, de vriendin verloofde van mijn collega Paul. Kim organiseert styling events bij mensen thuis, geeft jouw stijl een opfrisbeurt en ziet kledingcombinaties die anderen niet zien. Ze blinkt uit in het samenstellen van toffe setjes en buiten dat, is Kim een ontzettend gezellige lieve meid! Bezoek de website of Facebook voor meer info!


Spijsgirl

20150108_logo_defSpijsgirl (echt zo’n toffe naam vind ik dit nog steeds) is de blog van Thamar. Thamar houdt van koken en deelt op haar blog de meest smakelijke receptjes. Een paar jaar geleden woonden wij nog naast elkaar en de eetclubjes bij haar thuis was altijd weer feest. Lekkere kipjes, fijne plankjes met van alles, heerlijke salades – met immer feta, what’s not to love. 1 van mijn favo recepten van haar is de knoflookboter, waarmee je je buren van 5 deuren verder nog vergast.ย Ook haar moeder er vorige week een receptje! Ga gauw kijken op Spijsgirl.nl

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *