hetismarg is vernieuwd!

Nee nee, je zit niet op een andere blog! Je zit echt op hetismarg. Maar hetismarg heeft dit weekend een facelift gehad en is helemaal vernieuwd!

Waarom?

hetismarg bestaat nu bijna een jaar en to be honest, ik was het uiterlijk zat. In het begin vond ik het heel origineel, anders dan anders, en ik was er trots op natuurlijk. Maar nu was het tijd voor wat anders. Hoewel ik een aantal keer de kleurstelling van m’n blog heb aangepast, bleef ik ontevreden. Ik rommelde maar met het logo wat ook maar niet naar m’n zin werd. Rommel, rommel. En elke keer dacht ik: het is wel even goed zo.

Maar het afgelopen jaar is er een hoop veranderd en ook mijn smaak en stijl zijn veranderd. Hoewel ik altijd het onnodig vond om een mooie Insta feed te maken, heb ik daar de laatste maanden toch een bepaalde stijl ontwikkeld. Ik vind dit mooi, hier ben ik blij mee, en ik wilde dat m’n blog meer ging aansluiten bij dat gevoel wat ik bij die Instagram feed had. Volg je me nog?

Behalve het feit dat ik meer functionaliteit wilde – als webdesigner zie je zoveel en wil je zoveel, maar die mogelijkheden waren er niet bij m’n vorige thema – wilde ik dus ook een andere uitstraling. En die heb ik nu! Dus niet meer ‘het is wel even goed zo’, nu ben ik tevreden. Een simpel maar doeltreffend logo en een lief, maar toch profi blog.

hetismarg is blij ei.

Wat vind jij van m’n vernieuwde blog?  Fijne maandag!

19 comments

 1. marije schreef:

  Mooi je nieuwe lay-out! En verandering is soms goed. Gewoon even iets helemaal nieuw. Frisse start.

  Maak er een mooie dag van!

 2. Renske schreef:

  Heel tof jouw nieuwe lay-out! Ik herken jouw verhaal weldat je van alles wilde, maar dat het niet mogelijk was bij jouw thema. Je hebt er iets moois van weten te maken!

 3. Darina schreef:

  Hele mooie layout! Goede keus!

 4. Dina schreef:

  Ooooh de kleur roze in de balkjes is zo mooi. 😀

 5. Charelle schreef:

  Oh het ziet er super fris uit Margo! Leuk! Ik heb zelf de Enfold theme en die zelf voor een groot deel omgegooid, maar ook ik loop nog steeds tegen beperkingen aan. Maar ja, ik denk dat ik dat met iedere theme wel zal hebben, haha. :’]

 6. Karen schreef:

  Heel fris! Heel mooi. Ik hou van dat oud roze.

 7. Anne-Sterre schreef:

  Ik vind het mooi geworden! Het ziet er allemaal lekker fris uit zo.

  1. Margo schreef:

   Dank je wel! Ben er ook erg blij mee.

 8. Claudia schreef:

  Het ziet er echt prachtig uit! Heel erg mooi gedaan.

 9. Karin schreef:

  Hé blij ei, je blog is super geworden! Heel profi!

 10. Northflix schreef:

  Ik vind het mooi geworden!
  Rustig en overzichtelijk!
  Al vond ik dat blauwe kleurtje wat je gebruikte mooier dan roze, maar dat is een kwestie van smaak natuurlijk.

 11. Nailtalk schreef:

  Nog een blij ei hier, wat een prachtige layout heb je nu!! Wauw!

  1. Margo schreef:

   Thanks Mir <3

 12. Sandra schreef:

  Oke, ik ben verliefd op het design van jouw blog nu! Zó mooi, clean en lekker rustig. Jaaa, ik ben FAN!

  1. Margo schreef:

   Woehoeee dank je wel! 😀

 13. Sher schreef:

  Jaaaaa, super mooi!

 14. Nienke schreef:

  Moooi! Heel anders maar toch nog steeds herkenbaar. 🙂 Pfoe, lastig is dat hè, met al die thema’s? Ik ben er sowieso al niet handig in dus voor mij was het ook heeel lang zoeken voor ik iets naar mijn zin had.
  Maar nogmaals: mooi joh! Lekker fris en vrolijk. En je logo is ook leuk. 🙂

 15. sammie schreef:

  Mooi geworden en super leuke foto ook!

 16. Iris schreef:

  Het ziet er super mooi en elegant uit! Love it <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *