Selecteer een pagina

Genieten op Marktplaats #3

16 maart 2016

Oh jongens ik ben het zat. Alweer. Nu met de verhuizing in zicht zijn we een hoop spullen op Marktplaats aan het zetten en het komt me alweer de strot uit. Wat denken mensen wel niet? Jaha, daar komen ze weer: mijn welbekende Marktplaats irritaties.

Het iPad debacle

Ten eerste, los van de verhuizing, wilde ik vorige week mijn iPad mini verkopen. Hij lag maar stof te happen want ik gebruikte hem zelden. M’n iPhone is way sneller en makkelijker dus onze wegen moesten zich scheiden. Ari bood € 105. Ja hoor Ari, denk het ook. Hij overbood zichzelf en mailde: “Kom ik voor 110 euro morgen ophalen”. Vanwege zijn volhardendheid mailde ik terug dat het minimaal € 120 moest worden. Ari: “Sorry ik voor 110 euro morgen ophalen.” En hier eindigde mijn korte relatie met Ari.

Toen zou er een man komen op woensdag, die vervolgens in rook bleek op te zijn gegaan. Geen gehoor, tuut tuut. Hij kon gelijk een bult op z’n kleine teen krijgen, want daar ga ik verder niet meer mee communiceren.

De mensen die vragen stellen die al in de specificaties of in de tekst staan: ga weg.

Toen kreeg ik innig contact met een meisje uit Nijmegen. Ik heb de iPad een week voor haar gereserveerd gehouden. Moeizaam mailen, 2 dagen te laat bellen, ik had haar adres en zij mijn bankrekening… En toen zag ze er toch vanaf. Wat had ik er de tering in.

Toen kwam gelukkig Edwin uit good old Amsterdam die hem overnam. Korte, eenlettergreperige antwoorden waren de basis van onze communicatie. Maar hey, prima. Ik verzend, hij betaalt. Zo heb ik ze het liefst (mijn Marktplaatskopers dan he).

Het bureau debacle

4 maanden geleden kochten we een bureautje en een bijpassende stoel. In ons nieuwe huis zit een mooi, houten op maat gemaakt hoekbureau wat we hebben overgenomen, dus dit mooie witte pareltje (hoi blogfoto’s) must go. Ook nu ben ik weer in een lange afstandsrelatie verwikkeld met ene Nova. Nova haar man werkt vaak avonddiensten (of zoals ze zelf zegt: mijn maan) en zij moet bij de kinderen blijven. Onze relatie gaat diep, dat merk je al. Ook maakt Nova haar man de beslissingen thuis, maar zij mag e-mailen. Helaas is Nova niet zo scherp, want ze zou zondag komen en toen ze verhinderd was, had ze iemand anders gemaild in plaats van mij. En kwam daar pas ‘s avonds achter.

Ik bleef in onderhandeling met Rachel, Ros (wat een toeval?) en de mysterieuze N.A. M’n vriend kon mijn armzalige onderhandelingstechnieken niet aanzien – op vakantie zou ik zo alles voor de vraagprijs kopen zonder af te dingen – en zette hem zelf ook op Marktplaats. En wat wil het geluk? Sheikho komt hem zo ophalen. Helaas moet ik nu Nova teleurstellen, maar dan had ze maar iets meer naar Beyonce moeten luisteren. All the women, independent. 

Nou, Sheikho heeft zojuist afgezegd. Hij heeft liever een breder bureau. Logisch. En die sneaky Nova zit nu op het bureau van mijn wederhelft te bieden. Voor € 10 minder. Can’t handle this jongens.

Laat ik het hier maar bij houden. Het vervolg over het fornuis, Pax kast, koelkast en buikspierbankje volgt wellicht nog 😀

Wat is jouw grootste Marktplaats fail geweest?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...