Mijn 5 eerste blogposts

08 februari 2016

Ik blog sinds eind april 2015. Nog niet eens een heel jaar dus! Maar toch is er in mijn blogwijze een hoop veranderd. In het begin blogde ik om m’n frustraties eruit te kunnen gooien. Ik moet zeggen dat m’n frustraties afgenomen zijn in de loop van de tijd. Ik ben minder boos gaan bloggen, meer frequent en ook gevarieerder. Ik heb m’n blog een duwtje gegeven in een bepaalde richting, maar toch zijn mijn ‘vroege’ blogposts nu nog steeds populair. Dus misschien vind je het leuk om met me terug in de tijd te gaan?

Mijn allereerste blogpost, 22 april 2015

IMG_5781
Ik heb een webshop pt 1
Ik stond op het punt de shop te sluiten en ik wist dat er een hoop vraag naar was waarom. Ik besloot als eerste om dit helemaal van me af te schrijven. Het werd deel 1, omdat er nog een aantal delen zouden volgen.

inoticeeverything
Facebook evenementen
Een van m’n favoriete dingen om me druk om te maken. Facebook evenementen. Sowieso irriteer ik me zwaar aan dingen die op Facebook gebeuren maar ja, stiekem is het ook wel weer genieten.

IMG_2757

Ik heb een nichtje
Dit epistel schreef ik om mijn toen nog kleine nichtje de liefde te verklaren. Nu is het ondertussen al een keihard rennende boef, maar nog steeds ben ik dol op haar.

fiets

Genieten op Marktplaats
Mijn deel 2 van deze reeks werd retepopulair, maar het begon eigenlijk met deze, toen ik op zoek was naar een fiets. Ik vond dit ook genieten. Er broedt trouwens alweer een deel 3 in m’n hoofd…

DSCN0500

8 momenten die iedere nagellak addict herkent
Uiteraard moest er al gauw een nagellakblog online komen op mijn blog! Herkenbaar?

Ben jij een bezoeker van het eerste uur? Welke blogs van deze kende je al? Enne, waar ging jouw eerste blogpost over?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...