Ik denk dat iedereen wel huh momenten kent. Huh in de zin van: waarom had ik dat niet eerder door? Wonderlijk genoeg had ik er de laatste tijd best een aantal en hey, no shame. Ik ga ze gewoon op tafel gooien. Twee dan. De ergste, laat ik het zo zeggen.

‘Jan Rijdt Rond klinkt ook echt als Man Bijt Hond’

Ik vind Jan rijdt rond een lollig programma en kijk dit ook graag. Ik vond het wel een beetje man-bijt-honderig, het concept. Met mensen meelopen, rapper Sjors volgen, enzovoorts. Echt pas een maand nadat ik het voor het eerst had gezien ging er een lichtje aan: het klinkt ook echt precies hetzelfde. Jan Rijdt Rond. Man Bijt Hond. Jezus, goeiemorgen.

‘I took a pill in Ibiza’

En ik dacht dat ie zong: to show a VJ I was cool. Ja, genoeg VJ’s op Ibiza. Misschien wilde hij gewoon indruk op 1 van die gasten maken. Ik weet niet hoe sterk Mike Posner in z’n schoenen staat natuurlijk. Hoewel, sterk.. Als je iemand moet imponeren door pillen te slikken.. maar dit terzijde. Toen zong m’n collega opeens ‘to show Aviicii I was cool’ and I was like WTF. Aviicii? Tering. Die link had ik nog niet gelegd. Genant. Mijn eigen mama-appelsap. Gelukkig dacht zijn vriendin hetzelfde als ik, dus het lag niet aan mij.

Goed, nu wel weer genoeg mezelf voor gek gezet. Had jij ook zulke momentjes lately?