Hoi lieverds! Vandaag doen we even iets anders: ik ga een beetje ouwehoeren – kan ik goed – en ik vertel verder wat er in de titel staat 😉

BIJNA WEEKEND! In ieder geval voor mij, want ik ben morgen vrij! Poes moet naar de dierenarts om gesteriliseerd te worden. Ik vind het vreselijk dat ze onder narcose moet en ik weet zeker dat ze het me kwalijk zal nemen (zo is ze, truttebol) maar ze is nu al een paar keer krols geweest en dat is ronduit zielig. Ze loopt klagend rond, is stik vervelend (logisch) en wil weinig eten. Ze is ook echt mega afstandelijk en het volgende moment heel aanhalig. Ze loopt met d’r ziel onder d’r arm bij wijze van spreken, dus tijd om er iets aan te laten doen.

Nadat ik d’r heb weggebracht ga ik 2 uur spinnen. M’n conditie kan prima een uur aan, dus ik ga nu voor de langere zit. Meer metertjes maken, zitvlees trainen. Hebben we er zin in? Oh yes we have… uhh. Nou ja, een beetje 😉

Ook gaan we morgen eindelijk het koopcontract tekenen! Finally, het ging allemaal iets te traag naar m’n zin. Maandag de huur opzeggen, want een week nadat we de sleutel hebben gaan we al over. Zoals je al doorhad, kan ik niet wachten 😉

Winactie

Weet je al dat dit weekend de winactie van BIOMED oploopt? Je kan nu nog meedoen om 5 heerlijke natuurlijke huidverzorgingsproducten te winnen. Laat je onder die post een reactie achter en doe de simpele dingetjes die in de post staan, dan maak je nog kans!

Ik wil meedoen!

 

Oproepje

Dinsdag plaatste ik op Instagram deze post:

#quote #gooiquotesopme #komtineenvideo

Een foto die is geplaatst door Margo (@hetismarg.nl) op


Heb jij nog een cheesy quote? Laat deze dan achter onder de foto, want binnenkort wil ik een video hierover gaan maken! Hoe meer quotes, hoe beter 😀 en uiteraard krijg je een eervolle vermelding 😉

Zo, dit was het weer! Ik ga een rustig weekend tegemoet en daar heb ik zin in.

Wat ga jij doen dit weekend?