Zaterdag was ik samen met Josine bij de opening van een prachtige nieuwe winkel in Rotterdam. Het verslag hiervan volgt nog, maar ik wil jullie wel alvast een outfit laten zien die hiermee te maken heeft.

De outfit die ik je laat zien is een beetje van mezelf en een beetje van.. A.Josephs, geen Maggi dus. De broek die ik draag heb ik gepast in de winkel en (nog) niet gekocht Ik heb deze broek de ‘bootybroek’ gedoopt. Ik droom van deze jeans, maar ik heb hem laten liggen. Maar misschien ga ik hem deze week toch nog even de mijne maken.

Junarose jeans

De broek is van JUNAROSE en is een heerlijke kwaliteitsjeans die perfect aansluit. Ik hou ervan dat je voelt dat het goed spul is. Ik draag de broek hier in maat 46 en zoals Josine al fijntjes opmerkte: goeie billen hierin. Ik kan dit alleen maar heel arrogantΒ beamen.

Junarose jeans

De jeans kost € 69,95. JUNAROSE is het groten-maten merk van Vero Moda en Only. Deze jeans gaan van maat 42 tot en met 54. Big girls, haal je hart op bij dit merk want de broeken zijn fantastisch! Deze variant is slim fit.

DSC_0834

De hoed zag je al eerder langskomen en is van Primark.

Junarose jasje

Wat regen en warmte met je haar doen… POEF! Lang leve de hoed πŸ™‚ Het roze faux fur jasje is ook van JUNAROSE en is geheel van mezelf! Ik kocht hem bij Wehkamp voor maar € 19,95 in de sale en het is een maat 44-46. Hij valt ietwat wijd bij mij, maar ik vind het wel lekker om ‘eroverheen’ te dragen, dus dan hoeft hij ook niet aan te sluiten. Ik voel me hier wel een beertje in. Een pink fluffy beertje, dat dan weer wel.

De schoentjes liet ik maken in Vietnam en mochten eindelijk voor het eerst ‘mee naar buiten’. Ik was heel benieuwd hoe ze zouden staan onder jeans maar dit is gewoon vet leuk.

Deze week lees je meer over de winkel waar ik deze broek ontdekte.Β 

Foto’s door Josine