Interieur: wat er op de muren komt

10 februari 2016

Ik had deze post eerst ‘wat ik op de muren wil’ genoemd, maar dat klonk nogal ‘ik-ben-de-baas-en-ik-bepaal-wat-er-gebeurt’ terwijl dat helemaal niet is. Want afgelopen weekend hebben we samen een hele avond zitten speuren en hoewel hij wel erg vaak zegt: “Ik vind alles goed joh”, leg ik natuurlijk wel al mijn wensen aan hem voor. Hoe onbenullig ook. Maar voordat ik straks lelijke keuzes maak (in zijn ogen), kan je het er maar beter bij voorbaat over eens zijn. Ja toch, niet dan.

Er zijn in ons nieuwe huis welgeteld 6 muurtjes die een nieuwe kleur nodig hebben. De witte muren houden we ook wel wit, maar die mogen vast wel een nieuw witje. Das niet spannend natuurlijk. Maar de overige kleuren zijn niet onze smaak en willen we oververven en/of behangen. Nu dit alweer mijn 4de Rotterdamse huis wordt, vind ik het leuk om iets te kiezen wat ik nog nooit heb gehad. En na ruim een jaar bij m’n vriend te hebben gewoond (oke, we wonen samen, maar ik ben toch in zijn huis komen wonen, voelt toch anders) vind ik het ook echt te leuk om het helemaal vet mooi leuk gezellig te maken. Wiehoe, let’s go.

Slaapkamermuren verven en behangen

In de slaapkamer is een blauwe muur die we graag willen behangen. Ik vind donkerblauw niet zo heel lelijk, maar ik vind het een beetje te donker voor de slaapkamer. Ik zat een tijdje te denken aan iets van een ‘gebreid’ behang, maar toen we zaten te Googlen kwamen we bij steen en dat wordt hem dus nu.

muren

Bron: behangkoopjes.nl

De kleur die me mooi lijkt op de tegenovergestelde muur (die nu beige is), is een beetje licht olijfgroen. Niet te donker dus, maar ook weet niet te groenig. Volg je me nog? Ik ging het uitproberen op de Flexa website en eigenlijk weet ik het nog niet. Deze kleur is Midden Salie, maar valt in de testkamers de ene keer heel donker uit en de andere keer licht. Dus what to do, what to do. Tijdens het proberen op de website van Flexa kwam ik erachter dat een taupe kleur ook wel mooi is. Vooral omdat we bijvoorbeeld ook mintgroen beddengoed hebben. Deze kleur wordt ook gelijk doorgetrokken in de aangrenzende inloopkast. Wat vind jij?

vurrow

Bron: Flexa

Werkkamer en keuken

Naast de keuken is een kantoor/werkruimte. Deze heeft een knalgroene muur en ik ben daar niet zo fan van, dus deze muur wordt sowieso olijfgroen. De overige muren blijven wit. In de keuken is een vierkant vlak hetzelfde groen geverfd. Ik vind het idee leuk, dus we verven dit vlak over in een rustigere kleur. We willen een foto van onze Vietnamreis laten afdrukken (ook vierkant, een tikkie kleiner), deze inlijsten en in het vak hangen, als een soort passe-partout. LEUK! De keuken is donkergrijs dus ik vind een mooie groene kleur als afwisseling wel leuk.

Woonkamer

Hier is een grijze muur waar een grote boekenkast tegenaan komt te staan. Eigenlijk zijn we hier wel tevreden mee. Even afhankelijk van hoe de muur eruit komt te zien als de woonkamer leeg is, late we het zo.

Dus nu nog een nachtje slapen over die kleuren 😉 ik was er zo zeker van voordat ik deze post begon haha! Wat vind jij het mooist?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...