Gisteren was ik bij de MS Mode Spring/Summer kick-off! Hoe gaaf! Ik was uitgenodigd om de fashion show van de nieuwe collectie bij te wonen. Samen met een hele leuke groep Nederlandse, Franse en Duitse bloggers mochten we front-row de show bewonderen. Ik doe hier een kort verslag en laat je m’n favo items uit de show zien!

Ik werd warm verwelkomd door de superleuke meiden die bij MS Mode werken. Stuk voor stuk jonge meiden – ik klink oud als ik dat zeg, maar ik bedoel het meer omdat ik niet verwacht had dat er zoveel mensen van mijn leeftijd zouden werken bij MS Mode. Maar het is een mooie ontwikkeling, omdat zij onder andere het bedrijf de verjongingskuur aan het geven zijn en ook deze prachtige events met bloggers organiseren.

Overal hingen nieuwe collectiestukken al tentoongesteld in de entree, zodat je al een beetje een idee kon vormen over de show.

DSC_0287

DSC_0286

Na een halfuurtje kletsen, me voorstellen aan iedereen (leuke bekende gezichten zaten ertussen! Iedereen was echt zo aardig) mochten we plaatsnemen aan de cirkelvormige catwalk. De zaal zat bomvol met allerlei personeel van MS Mode, dat al heel de dag aanwezig was om over cijfertjes en andere voor ons oninteressante materie te praten 😀

MS Mode Spring/Summer kick-off

DSC_0289

DSC_0308

DSC_0319

MS Mode heeft een collectie ontworpen op basis van een aantal trends: CASUAL, waaronder “Bohemian denim” “Nature chic” en “Graphic & coated” vallen, en SMART; “Smart safari” en “Clean graphic”. Dit zorgt voor genoeg variatie en eigenlijk voor ieder wat wils.

DSC_0352

O mijn god, deze lange spijkertrenchcoat was zeker 1 van m’n favo’s! Ik ga deze zeker nog scoren deze zomer. Wat een gaaf ding. Het model was vliegensvlug dus ik heb helaas geen haarscherpe foto.

DSC_0361

Ohhh en deze broek! Ik ben verliefd op deze broek. Het is een boyfriend en het staat me nooit supersexy of zo, maar ik vind hem wel heeeel gaaf! Op de wishlist erbij. Noted.

De collecties bevatten ook een aantal prachtige kanten items, toffe blazers en jasjes, nette (mantel) pakken voor at work en ook relaxte tops die eigenlijk altijd wel goed zijn 🙂

DSC_0431

Mijn derde favo was deze beige suède trench. Ben er verliefd op.

Verrassend in deze show was de sportcollectie van MS Mode! De sportcollectie is voor het eerst in de winkels te vinden dit jaar. Het enthousiasme onder het personeel was groot: er ging een luid gejuich op toen de modellen in de outfits naar buiten kwamen. Super leuk, die betrokkenheid vond ik erg tof.

DSC_0433

Aansluitend volgde er een super gezellige borrel waarin we meer uitleg kregen over de collectie en het ontstaan ervan. Alles was heel goed verzorgd en nogmaals; iedereen was zó aardig!

DSC_0465

DSC_0472

Na de borrel mochten we nog voelen, passen en nog meer spannends. Hierover later meer!

MS Mode Spring/Summer kick-off

Ik vond het een echt een hele toffe middag, ik kan niet nog enthousiaster zijn over dit bedrijf en zijn kleding.

MS Mode is een hele hippe nieuwe weg ingeslagen en iedereen mag dit weten! MS Mode is niet meer ‘voor je moeder’. MS Mode is ook voor jou, mits je maat 40 of meer hebt. Er is een ruim aanbod dus er zit ongetwijfeld ook iets voor jou bij!