Je had toch niet gedacht dat ik zou wachten totdat alles zeker was voordat ik al spulletjes ging kopen? Dacht het ook niet. Vanaf het moment dat ik over dit nieuwe huis ging dromen, ging ik neuzen. Jawel, neuzen. Met een Action aan de overkant, een stad vol winkels waar ik elke dag doorheen fiets en ontelbare webshops… uitgebreid neusgebied. Vandaag laat ik de eerste aankoopjes zien!

Geometrische hanglamp

Hier heb ik er 2 van. Deze is dus vierkant afgewerkt (foto boven) maar heb ook een driehoekige gekocht. Niet zo scherp, was niet de bedoeling, maar het is vast wel een leuke combi. En anders hangen we er 1 in de wc ๐Ÿ˜‰ en deze komen dus van de Action!

Retro keukenweegschaal

DSC_0761

Op zo’n retro weegschaal aasde ik al weken. Maar ik vond ze elke keer als ik zag zo duur.. en toen zag ik hem zomaar bij de Action. Voor nog geen 8 euro, I kid you not. En in m’n lievelingskleur. Hoe bestaat het! Helemaal blij hiermee.

Goud kitscherig lijstje

DSC_0754

In de woonkamer komt een enorme boekenkast, die natuurlijk vol komt met boeken (die nu staan te steunen in de berging bij gebrek aan ruimte) maar ook wat leuke plankjes met subtiele deco. Is het plan. Ik vind het dan des te leuker om zo her en der iets kuts neer te zetten. Zoals dit kitcherige lijstje van de Sissy Boy. Met een foto van Poes erin of zo. Nu al zin in.

Toevallig is er gisteren een nieuw H&M pakketje binnengekomen met nieuwe kleine dingetjes, die aankopen laat ik binnenkort weer zien!