Deze blogpost is pure reclame voor mijn vriendin Suzanne! Geen advertorial, geen gesponsord verhaal, maar ik gun haar succes en haar leuke sieraden verdienen het om heel veel aandacht te krijgen. Vandaag in de spotlight: Yours Armcandy.

Ik ken Suus nu al een paar jaar, sinds ze haar toffe indie nagellak wilde verkopen in mijn webshop. In haar vrije tijd maakte ze de lakjes, de meest mooie dingen: Suus is een creatief mensch. Je leest meer over haar lakken hier en hier.

Ik heb best wel bewondering voor haar: sinds kort heeft ze haar baan opgezegd omdat ze wilde doen waar ze gelukkig van werd. Ik kon dit alleen maar toejuichen, want ik zag dat ze ongelukkig was. Momenteel is ze  dus in between jobs maar ze vult haar dagen met haar crea uitspattingen. Sinds kort behoort daar ook Yours Armcandy bij – haar prachtige unieke weefarmbandjes van Miyuki kralen. Wat een priegelwerk, wat knap vind ik dit!

DSC_0204

DSC_0198

De kraaltjes en sluitinkjes zijn gold plated en het vergt enorme precisie om dit te maken. Dit is mijn exemplaartje en ik ga er binnenkort zeker nog meer bij kopen. Want ze maakt ze in allerlei kleurencombinaties en ook in verschillende groottes.

Onderstaand zijn Suzanna haar eigen foto’s, en hier is de Etsy van Yours Armcandy!

yours armcandy
il_fullxfull.808265648_cl9y
il_fullxfull.870630568_r7m3

De armbandjes komen ook nog eens in supercute cadeau verpakkinkjes. En momenteel vind je haar armbandjes en lakjes ook in Jouw Marktkraam in Rotterdam!

Kende jij Suus’ haar creatieve sieraden en nagellak al?